SyncMaster Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sziasztok! Elakadtam. Az oldalam többféle témát tartalmaz egy lenyíló menüvel. A menü színe az összes témánál ugyanaz. De most.... Csináltam egy fekete témát az oldalnak és azt szeretném hogy a menü is DE csak a fekete témánál fekete legyen. Részlet a kódból: <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="themes/menu/chrometheme/chromestyle.css" /> <script type="text/javascript" src="themes/menu/chromejs/chrome.js"> </script> </head> <body> <div class="chromestyle" id="chromemenu"> <ul> <li><a href="index.php">Fõmenü</a></li> Mint látható a menü megjelenését külsõ CSS fájlban tárolja. A kérdés az hogy ha én a fekete témára váltok akkor a menü is fekete legyen, hogyan lehetne ezt megoldani? Köszönöm a válaszokat! SyncMaster
Hutchington Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Én ezt úgy csinálnám, hogy minden témánál adnék a body-nak egy osztályt, és ezen az osztályon keresztül "szólítanám" meg az oldal elemeit. Pl: <body class="black"> <ul id="menu"> <li><a href="index.php">Fõmenü</a></li> </ul> </body> .black #menu { background:#00000; } <body class="red"> <ul id="menu"> <li><a href="index.php">Fõmenü</a></li> </ul> </body> .red #menu { background:#FF0000; } Üdv, Hutchington
Recommended Posts