Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Na szoval van nekem egy ilyen fényképezõgépem. A probléma annyi vele hogy a beállitásaiban van olyan lehetõség hogy elemtipus : Lúgos vagy NiMh. Hát lúgoson volt, arrol áttettem NiMh-ra , azota nem kapscol be , hanem bekapcsolás után azt irja hogy ki hogy elemcsere :Sír: Mit tehetnék hogy ujra jo legyen ?

Posted

Esetleg a számítógéphez csatlakoztatva nemtudod a beállításokat elérni?

Posted

Semmit.. csak azt irja ki hogy elemcsere.. :(

Posted

Akkor ha eddig lúgos elemet használtál, venned kell NiMh-sat, azzal mûködnie kell..

Posted

Pont azért állítottam át az elemtipust NiMH-ra, mert olyan elemeim vannak benne.

Posted

Ma vettem én is egy ilyet, beletettem elemet, bekapcsolt, minden oké volt! Utána az elemeknél beállítottam arra, amit ugye beletettem (ni-mh elemet), és nekem is kikapcsolt, azóta elemcserét kér folyamatosan! Megőrülök! :(

Kérlek segítsetek, vagy kérlek, aki az előbb itt hozzászólt és rájött valamire, segítsen!

Nagyon fontos!

Köszönöm szépen!

Posted

Nem lehet valami gombbal resetelni?

Ciao.

Posted

Azontúl, hogy reset gomb nincs rajta még arra sem reagált hogy szétszedtem és kivettem belõle a kis elemet hátha elfelejti a memóriát... nem felejtette el :(

@frensys : Miért nem viszed vissza oda ahol vetted ? Ott nem tudnak segiteni ?

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok Skacok!!

Egy jó tanácsot tudok adni:322-22-78 vagy 32-71-31!! Ez a Fotoland kft. Õk foglalkoznak a konica minolta gépek javításával. Címük:1073 Bp. Akácfa utca 59. Õk biztosan tudnak segíteni. Remélem segítettem. Azért egy visszajelzést kérnék a fórumon, hogy mi volt a gond!!

Szép napot: Gábor

Ui.: Itt tudtok egyébként legjobb tudomásom szerint cuccot is hozzá rendelni... :)