InterPici Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Letöltöttem a Visual C++ 2005 Express Edition-t, frissíteni szeretném a hozzá tartozó sp1-el, de nem tudom, verzió problémákra hivatkozik.
Dave891 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 És miért nem a 2008-at töltötted le? Az biztosan a legfrissebb.
Dave891 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Persze, tegnapelõtt töltöttem le én is. ITT találod, a 2. pontban (Get Visual Studio): Free Download: Visual C++ 2008 Express.
szakali.anna@t-onlin Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jó napot! Igazából nem hozzászólni szeretnék, hanem segítséget kérni. Vásároltam egy adathordozó nélküli licenccsomagot. Office Basic 2007 próbaverzióval. (Erre ugyan nem tudom mi szükség van, miért nem telepítették a beszállított gépre az üzletben azonnal a rendszert és kaptam volna meg a telepítõ lemezt.) Most itt a kezemben a fémzáras licenszkártya és nem tudom frissíteni, mert nem tudom hol és hogyan, leírás nincs róla. Nem bosszúság ez a kifizetett 85 ezer Ft ellenében? Kérem a segítséget, hol és hogyan kell aktiválni a kártyát.
payskin Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kedves Anna! Az mit jelent, hogy "Office Basic 2007 próbaverzióval"? Az Office 2007 OEM változata, ahogy Ön is mondja, úgynevezett adathordozó nélküli licenccsomag, ami egy darab kártyát jelent, rajta az Office 2007 termékkódjával. Ahhoz, hogy ezt használni lehessen, a számítógépre előzetesen fel kell telepíteni az Office 2007 megfelelő verzióját. A Microsoft elképzelése szerint ez úgy történik, hogy beviszi a számítógépét abba a boltba, ahol az OEM változatú Office-t veszi, akiknek van egy spéci telepítőkészletük erre a célra, és fel tudják tenni Önnek azt az Office-változatot, amihez a kártyán a termékkulcsot kapta. A másik lehetőség, hogy megpróbál szerezni egy ilyen telepítőkészletet valahonnan (a Microsoft elvileg tiltja ennek árusítását, gyakorlatilag a boltok nem igazán tudnak mást tenni, lévén nyilván nincsenek felkészülve a nagyipari Office-telepítésre). A harmadik lehetőség, hogy letölti az adott változatú Office 2007 próbaverzióját az internetről, és megnézi, hátha be lehet élesíteni a kártyán levő termékkulccsal (nem biztos, hogy működik). De ha a fenti "Office Basic 2007 próbaverzióval" kitétele arra vonatkozott, hogy kapott egy ilyet (valahogy) -- adták mellé CD-n vagy hogyan? --, akkor azt telepítse fel, valószínűleg működni fog hozzá a termékkulcs. Ha a hivatalos válaszra kíváncsi, hívja fel a 2-MS-INFO (267-4636) telefonszámon a Microsoft információs vonalát, és kérdezze meg őket, hogy nekik mi a meglátásuk a problémával kapcsolatban.
Denibaby Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nem feltétlen frissítési hibákról van szó! Végrehajtsam-e a Fix now-ot? Legális Vista Home Premium. Nem kellene automatikusan frissüln? Kösz!
Recommended Posts