Timcsike22 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Sziasztok! Az a problémám, hogy ha valamilyen programot le szeretnék tölteni pld. a szoftverbázisról vagy más hasonló oldalakról, egyik böngészõm sem engedi. A következõt írja ki a Firefox: Security Zone Policy, ezáltal nem engedélyezi a program letöltését. Az Explorerben pedig azt írja ki, hogy " A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem lehet a fájlt letölteni. " A biztonsági szint most alacsonyon van. A Beállítások menüben már próbáltam beállítani a bõvítményeket, némelyiket engedélyeztem is, de nem történt semmi. A sütiket is engedélyeztük. Nem értem, mi lehet a probléma, eddig minden mûködött és rendben volt, ezért akinek van valamilyen ötlete, légyszi segítsen nekem! Üdv: Timcsi
KGigi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Másik fiókban is ugyanez a helyzet? Milyen operációs rendszert használsz? Használsz-e útválasztót (router)? Akár Vista, akár XP, ha van telepítve Internet Explorer 7, akkor próbáld meg ezt: Internetbeállítások/Biztonság fül. Az Internet zónában Egyéni szint. Az Egyéb résznél keress egy olyat, hogy Alkalmazások és nem biztonságos fájlok indítása. Állítsd Kérdés (ajánlott)-ra. (Ezt át kéne tenni a Firefox témába)
Timcsike22 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kedves KGigi! Köszönöm szépen a segítséget, a problémát az általad leírt lépésekkel sikerült megoldanom. Most már minden rendben van a letöltésekkel. Egyébként az Explorerben javítottam ki a hibát. Üdv: Timcsi
judy77 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Sziasztok! Ugyanezzel a problámával küzködök,mint Timcsike 22, de sajnos nekem nem sikerült megoldanom ezt a gondot. Kérlek,aki tud valami használható megoldást, irjon,mert az idegöszeomlás határán vagyok. Köszönöm elöre is. Üdv...
KGigi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Az internetbeállításoknál Biztonság fül/Internetnél nyomj egy Alapértelmezettet. Így?
judy77 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Kedves KGigi! Sajnos nem, alapértelmezetten van. Esetleg valami jó ötlet? Lehet virus?
KGigi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem lehet a fájlt letölteni. Ezt írja ki?
KGigi Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Akkor valóban itt az ideje utánanézni a kártevõknek.
judy77 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Lefuttatam már virusirtó progit,de a probléma még mindig fenáll. Teljesen tanácstalan vagyok Lehet,hogy Windows ujrarakás lesz?
KGigi Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Malwarebytes' Antimalware és a-squared. Ha vírus, akkor ezek megtalálják, tapasztalat.
judy77 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Sajnos ezeken is túl vagyok, de semmi változás... Feladom.
KGigi Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Próbáld meg még az Internet biztonsági szintet a legalacsonyabbra állítani próba képpen. Ha ez sem segít, akkor nincs jobb ötletem az újratelepítésnél.
payskin Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Olvasd el ezt, és próbáld meg megcsinálni az "ellenkezőjét". A 1803-at mindkét helyen állítsd 0-ra.
judy77 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Na " megoldódott" a problémám, tele voltam egy rakás vírussal, ami tönkre is vágta teljesen a gépet, úgyhogy megvolt az újratelepítés, most minden ok. Köszi szépen a válaszokat!
Tapsihapsi01 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Amatõr számítógép felhasználó vagyok, úgyhogy csak ilyen gagyi módon tudom megfogalmazni a problémámat. Arról lenne szó, hogy nem tudok képet lementeni - kép formátumban. A következõ történik: a mentés ablakban a fájl nevénél minden kép esetében az jelenik meg: url, a fájl típusa: Firefox Document. Új a probléma, ha egyáltalán az, szerintem nem, csak nem tudok vele mit kezdeni. Tegnap még minden simán ment. Elõre is köszi a segítséget!
AnynAnyn Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egyik böngészõm se enged letölteni egy programot, ami videókat konvertál mp3-má (nem tudom, mennyire szabad itt reklámozni...). A Firefox és IE azt írja ki, hogy "...exe.part nem menthetõ, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni...", a Crome meg azt, hogy ellenõrizzem a proxyt. Eddig semmi bajom nem volt, már meg van ez a program a gépemen, most csak frissíteni szeretném és nem értem a problémáját, hogy miért nem engedi. Próbáltam már külföldi és magyar honlapról, különbözõ verziószámúakat, töröltem elõzményeket, sütiket, de semmi máshoz nem nyúltam (õszintén nem értek hozzá). Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Köszönöm elõre is!
payskin Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Szerintem egyszerűen nem lehet letölteni onnan, ahonnan próbálod (nem jönnek a bitek a csövön). Ha nem warez, akkor mutasd a linket.
payskin Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Az a baj, D3sTyL, hogy ezen a fórumon kötelező a magyar nyelv használata. Te pedig csak valami nagyon hasonlón próbáltál kommunikálni. A böngésződben ott van a beépített helyesírás-ellenőrző, használd!
Recommended Posts