Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Letöltési hiba Firefoxban és Explorerben

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Az a problémám, hogy ha valamilyen programot le szeretnék tölteni pld. a szoftverbázisról vagy más hasonló oldalakról, egyik böngészõm sem engedi. A következõt írja ki a Firefox: Security Zone Policy, ezáltal nem engedélyezi a program letöltését. Az Explorerben pedig azt írja ki, hogy " A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem lehet a fájlt letölteni. " A biztonsági szint most alacsonyon van. A Beállítások menüben már próbáltam beállítani a bõvítményeket, némelyiket engedélyeztem is, de nem történt semmi. A sütiket is engedélyeztük.

Nem értem, mi lehet a probléma, eddig minden mûködött és rendben volt, ezért akinek van valamilyen ötlete, légyszi segítsen nekem! :(

Üdv: Timcsi

Posted

Másik fiókban is ugyanez a helyzet? Milyen operációs rendszert használsz? Használsz-e útválasztót (router)?

Akár Vista, akár XP, ha van telepítve Internet Explorer 7, akkor próbáld meg ezt: Internetbeállítások/Biztonság fül. Az Internet zónában Egyéni szint. Az Egyéb résznél keress egy olyat, hogy Alkalmazások és nem biztonságos fájlok indítása. Állítsd Kérdés (ajánlott)-ra.

(Ezt át kéne tenni a Firefox témába)

Posted

Kedves KGigi!

Köszönöm szépen a segítséget, a problémát az általad leírt lépésekkel sikerült megoldanom. Most már minden rendben van a letöltésekkel.

Egyébként az Explorerben javítottam ki a hibát.

Üdv: Timcsi

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Ugyanezzel a problámával küzködök,mint Timcsike 22, de sajnos nekem nem sikerült megoldanom ezt a gondot. Kérlek,aki tud valami használható megoldást, irjon,mert az idegöszeomlás határán vagyok. Köszönöm elöre is. Üdv...

Posted

Az internetbeállításoknál Biztonság fül/Internetnél nyomj egy Alapértelmezettet. Így?

Posted

Kedves KGigi!

Sajnos nem, alapértelmezetten van. Esetleg valami jó ötlet? Lehet virus?

Posted
A jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem lehet a fájlt letölteni.

Ezt írja ki?

Posted

Akkor valóban itt az ideje utánanézni a kártevõknek.

Posted

Lefuttatam már virusirtó progit,de a probléma még mindig fenáll. Teljesen tanácstalan vagyok :( Lehet,hogy Windows ujrarakás lesz? :mérges:

Posted

Malwarebytes' Antimalware és a-squared. Ha vírus, akkor ezek megtalálják, tapasztalat.

Posted

Sajnos ezeken is túl vagyok, de semmi változás... :( Feladom. :(

Posted

Próbáld meg még az Internet biztonsági szintet a legalacsonyabbra állítani próba képpen. Ha ez sem segít, akkor nincs jobb ötletem az újratelepítésnél.

Posted
Olvasd el ezt, és próbáld meg megcsinálni az "ellenkezőjét". A 1803-at mindkét helyen állítsd 0-ra.
Posted

Na " megoldódott" a problémám, tele voltam egy rakás vírussal, ami tönkre is vágta teljesen a gépet, úgyhogy megvolt az újratelepítés, most minden ok. Köszi szépen a válaszokat! :)

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Amatõr számítógép felhasználó vagyok, úgyhogy csak ilyen gagyi módon tudom megfogalmazni a problémámat. :D Arról lenne szó, hogy nem tudok képet lementeni - kép formátumban. A következõ történik: a mentés ablakban a fájl nevénél minden kép esetében az jelenik meg: url, a fájl típusa: Firefox Document.

Új a probléma, ha egyáltalán az, szerintem nem, csak nem tudok vele mit kezdeni. Tegnap még minden simán ment.

Elõre is köszi a segítséget!

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy egyik böngészõm se enged letölteni egy programot, ami videókat konvertál mp3-má (nem tudom, mennyire szabad itt reklámozni...). A Firefox és IE azt írja ki, hogy "...exe.part nem menthetõ, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni...", a Crome meg azt, hogy ellenõrizzem a proxyt. Eddig semmi bajom nem volt, már meg van ez a program a gépemen, most csak frissíteni szeretném és nem értem a problémáját, hogy miért nem engedi. Próbáltam már külföldi és magyar honlapról, különbözõ verziószámúakat, töröltem elõzményeket, sütiket, de semmi máshoz nem nyúltam (õszintén nem értek hozzá). Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Köszönöm elõre is!

Posted

Szerintem egyszerűen nem lehet letölteni onnan, ahonnan próbálod (nem jönnek a bitek a csövön).

Ha nem warez, akkor mutasd a linket.

• 10 months later...
Posted

Az a baj, D3sTyL, hogy ezen a fórumon kötelező a magyar nyelv használata. Te pedig csak valami nagyon hasonlón próbáltál kommunikálni. A böngésződben ott van a beépített helyesírás-ellenőrző, használd!