müzli Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Az Office 7-re ha átviszek egy képet, nagyon szépen lehet keretezni, írni rá. Sok lehetõség van üdvözlõ lapok készítésére is saját képekbõl. De. Csak PDF-ben tudom elmenteni. Azt meg nem tudom sehova sem átvinni, hogy JPG kiterjesztést csináljak belõle. Különben meg nem lehet képtárba rakni és onnan honlapokra vinni. Van-e megoldás?
payskin Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nem tudom, mi az az Office 7, de ha valami windowsos dologról van szó, akkor Print Screen abban is lerakja az aktuális képernyõtartalmat a vágólapra, ahonnan tetszõleges grafikai alkalmazásba beilleszthetõ.
müzli Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 A Google elsõ találata ez Ime itt Bocsánat. Nem voltam pontos. Office 2007-rõl van szó. Tehát, ha felíratozott képek készítek, csak PDF-ben tudom menteni. Már mindent megpróbáltam, de, ha tovább viszem, mondjuk az Office Picturba, csak az embléma látható. De elolvastam azt a honlapot, amit Kori ajánlott. És eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha kinyomtatom, és beolvastatom a képet, ahova akarom. És mûködött minden program nélkül. A nyomtatóm HP PSC 1510-ES. A PDF-et eleve JPG kiterjesztésben nyomtatja ki. Aztán már oda másolom be, ahova akarom. Azt még nem tudom, hogy egyéb kiterjesztésû dokumentumokkal mit tesz, de majd próbálkozom. Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek.
T.Arpi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 PDF Creator program nem csak PDF formátumban nyomtat, hanem JPG, BMP, stb. formátumokban is.
Recommended Posts