Jump to content

PDF


müzli
 Share

Recommended Posts

müzli

Az Office 7-re ha átviszek egy képet, nagyon szépen lehet keretezni, írni rá. Sok lehetõség van üdvözlõ lapok készítésére is saját képekbõl. De. Csak PDF-ben tudom elmenteni. Azt meg nem tudom sehova sem átvinni, hogy JPG kiterjesztést csináljak belõle. Különben meg nem lehet képtárba rakni és onnan honlapokra vinni.

Van-e megoldás? :ötlet::ötlet:

Link to comment
Share on other sites

payskin

Nem tudom, mi az az Office 7, de ha valami windowsos dologról van szó, akkor Print Screen abban is lerakja az aktuális képernyõtartalmat a vágólapra, ahonnan tetszõleges grafikai alkalmazásba beilleszthetõ.

Link to comment
Share on other sites

müzli
A Google elsõ találata ez Ime itt ;)

 

Bocsánat. Nem voltam pontos. Office 2007-rõl van szó. Tehát, ha felíratozott képek készítek, csak PDF-ben tudom menteni. Már mindent megpróbáltam, de, ha tovább viszem, mondjuk az Office Picturba, csak az embléma látható.

De elolvastam azt a honlapot, amit Kori ajánlott. És eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha kinyomtatom, és beolvastatom a képet, ahova akarom. És mûködött minden program nélkül. A nyomtatóm HP PSC 1510-ES. A PDF-et eleve JPG kiterjesztésben nyomtatja ki. Aztán már oda másolom be, ahova akarom. Azt még nem tudom, hogy egyéb kiterjesztésû dokumentumokkal mit tesz, de majd próbálkozom.

 

Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek.

 

Link to comment
Share on other sites

T.Arpi

PDF Creator program nem csak PDF formátumban nyomtat, hanem JPG, BMP, stb. formátumokban is.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...