Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PDF

müzli

Recommended Posts

Posted

Az Office 7-re ha átviszek egy képet, nagyon szépen lehet keretezni, írni rá. Sok lehetõség van üdvözlõ lapok készítésére is saját képekbõl. De. Csak PDF-ben tudom elmenteni. Azt meg nem tudom sehova sem átvinni, hogy JPG kiterjesztést csináljak belõle. Különben meg nem lehet képtárba rakni és onnan honlapokra vinni.

Van-e megoldás? :ötlet::ötlet:

Posted

Nem tudom, mi az az Office 7, de ha valami windowsos dologról van szó, akkor Print Screen abban is lerakja az aktuális képernyõtartalmat a vágólapra, ahonnan tetszõleges grafikai alkalmazásba beilleszthetõ.

Posted
A Google elsõ találata ez Ime itt ;)

Bocsánat. Nem voltam pontos. Office 2007-rõl van szó. Tehát, ha felíratozott képek készítek, csak PDF-ben tudom menteni. Már mindent megpróbáltam, de, ha tovább viszem, mondjuk az Office Picturba, csak az embléma látható.

De elolvastam azt a honlapot, amit Kori ajánlott. És eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha kinyomtatom, és beolvastatom a képet, ahova akarom. És mûködött minden program nélkül. A nyomtatóm HP PSC 1510-ES. A PDF-et eleve JPG kiterjesztésben nyomtatja ki. Aztán már oda másolom be, ahova akarom. Azt még nem tudom, hogy egyéb kiterjesztésû dokumentumokkal mit tesz, de majd próbálkozom.

Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek.

Posted

PDF Creator program nem csak PDF formátumban nyomtat, hanem JPG, BMP, stb. formátumokban is.