Csabeszka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Üdvözlök mindenkit! Nem tudom, hogy jó topicba nyitok e témát, de ezt találtam a legmegfelelőbbnek, elnézést kérek ha rosz helyre írok. Akkor bele is foggnák fognék, én egy wireless net szolgáltatónál vagyok mivel egyéb szolgáltató elérhetőség nincs, s az a baj vele, hogy nem állandó a feltöltési sebessége, olyan 18 KB/s szokott lenni a maximum, de gyakran csak 3-6 megy és erősen ugrál, azt tudom, hogy annál nem lesz nagyobb se a letöltési se a feltöltési amennyit a szolgáltató ad, egyébként a letöltés 170KB/s átlag, Nos lenne-e olyan program, ami stabilizálja a feltöltési sebességet, hogy állandó legyen? Ha valaki ismer ilyen oldalt vagy leírást vagy programot, az kérem ossza meg velem. A googleban nem találtam semmit. Köszönöm szépen előre a tanácsokat. Hálózati kártyám típusa: Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC Csatoló típusa: Ethernet Cégnév:Realtek Semiconductor Corp. Kapcsolat sebessége: 100 Mbps lehet maximum
Pjotr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ezt a problémát egy program sem képes orvosolni. Ennyit tud a net, a vezeték nélküli internetkapcsolatot sokminden befolyásolhatja, ezért ingadozik a sebesség. (Neked valószínûleg 1536/128-as neted van.)
Csabeszka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Köszi a választ, ennyi jön ki méréskor download:1450kbps = kb 180 KB/s upload:125kbps = kb 15KB/s
Recommended Posts