pma Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Üdv, van egy Gigabyte GA-P35-DS3L alaplapom van és eddig minden rendben volt az integrált hangkártyával, de ma ráköttetem egy hifi berendezést és azóta ha be van dugva a füles vagy a hangszóró akkor a bal oldal nem szól csak serceg, viszont ha kijjebb húzom a dugót - félig, akkor szól mind2õ de torzit, a torzítás még rosszabb ha teljesen benne van a kimenetben. Nem tudom de lehet hogy az lehetett e a baj hogy véletlenül összecserélhettem a kimeneteket a hifin és emiatt lett baja? Van rá 3 év garancia, de ha valaki tud valamit errõl akkor létszíves írjon.
KGigi Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Akármit is csináltál, nem hiszem, hogy a hangkártyával lenne gond, inkább a foglalat ment szét.
seals Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hi! ASus p5kc integrált hangkártyája sípol meg érdekesen szól is rajta minden a zöld jack dugós részén kijövő jel. Az optikán vagy koaxon rákötött cumó már nem csinálja ezt. Pont windows-t telepítettem újból driver rakás de megint csak csinálja tovább. Itt már gáz lehet. A régi hangkártyám nincs meg sajna a logitech z4-em sípol vele. A Logitech z 5500 amat nem bírja vagyis sokkal szebben szól a magas a z4 -el mint a z5500 al. azt valahogy nem bírja neki adni a mélyet se a legerősebben. Köszönöm a segítségetek!
Pici58 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Sziasztok! Most vettem egy használt gyári Fujitsu Siemens P4 CPU-t a KFKI-tõl (alaplap:D1561-C23 GS3), minden szuper (fõként, hogy elõtte egy régi lassú p3-as gépem volt). csak egy probléma van (eddig...): az alaplapra integrált hangkártyához nincs illesztõszoftverem. A hangkártya típusát nem tudtam kisilabizálni az összeszerelt gépen, és nem akarom szétberhelni. Gondolom nem vagyok egyedi eset, és sokan ismerhetik ezt a gyári típust. A BIOS-ban már engedélyeztem az eszköz használatát, de ez vajmi kevés ahhoz, hogy hangot csiholjak a gépbõl. Tud valaki nekem küldeni egy illesztõprogramot, vagy egy infót, honnan tölthetem le ???? Elõre is KÖSZI!
Recommended Posts