Gemini74 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Sziasztok! Nem tudok JPEG képet megnyitni vele,egy korábban írott lemezemrõl! Azt írja a képernyõre "JPEG error 53" és nem tudom mi lehet az oka! Kérlek segítsetek nekem,mert számomra nagyon fontosak a képek! Elõre is köszönöm.
ezermester Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Más jpeg képeket megnyit? Mert akkor a cd-nek lõttek. Próbáld meg bemásolni merevlemezre, ha megy, akkor a program rosz, uninstall. Ha nem megy, akkor a cd kuka.
ludla Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Sziasztok! Valaki esetleg tudna abban segíteni mitõl van az hogy megnyitok egy könyvtárat amibe 1-100-ig számozott képek vannak és a XnView 1.95 programmal nézve nem sorba adja be nekem a képeket már keresgéltem a beállításokba erre utaló beállítást de nem találtam.
ghkghzihkuu Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 View > Arrange By > Name, Ascending Nekem 1.70-esem van Linuxon.
Asztalos Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Sziasztok. Nekem az a problémám ezzel a progival ,hogy az ékezetes karakterteket is tartalmazó mappákat nem nyitja meg. Ezzel lehet valamit kezdeni ? (persze,tudom,ne használjak éketzetes karaktereket a fájl/mappa nevekben ) Vagy az angol nyelvû Win7-tel nem stimmel valami ?
Recommended Posts