Évike12 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Sziasztok! Még új vagyok itt, a segítségeteket szeretném kérni mivel nõ vagyok nem igazán értek a számítástechnikához. Problémám a következõ: van otthon egy laptop amin digi tv-s kábeles internet van. Vásároltam egy új laptopot amit össze szeretnék hangolni a másik géppel, hogy a másik szobában is lehessen netezni, vásároltam egy Asus WL 520gc routert is. Itt kezdõdik a probléma fogalmam sincs mit kell csinálni mit mivel kell összedugni mire kell telepíteni a router cd-jét, mit kell min beállítani..? azon a laptopon amin a net jön mit kell állítani A routert mivel kell összekötni szóval tiszta köd minden, a routerhez van egy 10 mondatos leírás azon kívül semmi, hogy melyik gépre kell telepíteni, melyikre kell kötni. Ha tudna valaki szóról szóra segíteni és egy kezdõt megtanítani azét nagyon hálás lennék...( még azt sem tudom mi az a Lan...) Köszönöm Évi
JNORBERT7 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ( még azt sem tudom mi az a Lan...) LAN: Local Area Network...
Recommended Posts