kebeat Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Néha jó lenne látni, milyen program bonyolít adatforgalmat a gépen, milyen adatokat szállít, honnan hova. Van ingyenes megoldás? Hogyan lehet felismerni egy esetleges hackertámadást, ha a tûzfalat kijátsszák?
ezermester Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nekem pont jól jön, köszi. Bár ez vagy a keresek egy programot-ba köt ki, vagy....
greg Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 (edited) Helló, egy kis segítségre lenne szükségem, talán ez a legjobb topic, bár még nem értem a végére. Nos, az aeropeek-et keresném,ahonnan le lehetne tölteni, de valahogy nem jön össze hiába kerestem... Persze ha csak béta van belőle, az is több mint a semmi. Előre is köszi ! Edited January 9, 2009 by greg
arpsoft Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aeropeek vagy Airopeek? Az egyik egy Windows 7 felület emulátor, a másik egy WiFi segédprogram.
greg Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 (edited) Wifis téma ami érdekel. Edited January 9, 2009 by greg
greg Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 (edited) Köszönöm, akkor ezért nem találtam, ha hasonló free programor tud valaki, azt szívesen venném. Köszi a hirtelen reakciót! Persze leszedem a demo-t és ha megéri akkor marad, ha nincs jobb... (mármint a fizetés...) Edited January 9, 2009 by greg
Recommended Posts