Nyári zoltán Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Szeretném megkérdezni, hogy egy Samsung M620 tipusú telefonra milyen játékokat (kiterjesztésû) lehet letölteni és hová a telefonon belül, ha lehet elöször a PC-re aztán a mobilra át Bluetooth-on, minden technikai feltétel adott, csak nekem nincs idegem és idõm ezzel foglalkozni, csak a gyerek rágja már a fülemet (ezért cakkos)... Köszönöm
Alex99 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Itt van pár: http://www.mobilerated.com/samsung-sph-m62...tage-games.html
Nyári zoltán Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Köszönöm, csak belekukkantottam, eddig nem tudtam, hogy mit keresek de ez lesz az!! Ha elakadok, kérdezhetek majd? Már csak a hétvégén foglalkozom vele.. Köxi
Nyári zoltán Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Még 1x-er én vagyok, mind a két fájl (jar és jad) a telefonon van, "felhívtam" a *#......számot, aktiválná is a wap-on keresztül, de most nem tudom hogy csak "online" módban lehet-e játszani vagy csak a telepítéskor kapcsolódik rá a kiszolgálora(a menüpontok megjelentek), vagy most mi a teendõ, offline módban hogy lehet játszani velük? Illetve ha PC-n szeretném kipróbálni, akkor tölsem le a Java alkalmazás fejlesztõ programok egyikét a Java honlapjáról? Elõrei köxi
ghost Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Helló! Egy kis segítségre lenne szükségem, vettem egy Samsung-SGH L770V típusú telefont, és az lenne a kérdésem hogy játékot és egyéb alkalmazást hogyan tudok telepíteni rá.
Recommended Posts