Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Nyári zoltán
Posted

Szeretném megkérdezni, hogy egy Samsung M620 tipusú telefonra milyen játékokat (kiterjesztésû) lehet letölteni és hová a telefonon belül, ha lehet elöször a PC-re aztán a mobilra át Bluetooth-on, minden technikai feltétel adott, csak nekem nincs idegem és idõm ezzel foglalkozni, csak a gyerek rágja már a fülemet (ezért cakkos)...

Köszönöm

:S

Nyári zoltán
Posted

Köszönöm, csak belekukkantottam, eddig nem tudtam, hogy mit keresek de ez lesz az!!

Ha elakadok, kérdezhetek majd? Már csak a hétvégén foglalkozom vele..

Köxi

:igen:

Nyári zoltán
Posted

Még 1x-er én vagyok, mind a két fájl (jar és jad) a telefonon van, "felhívtam" a *#......számot, aktiválná is a wap-on keresztül, de most nem tudom hogy csak "online" módban lehet-e játszani vagy csak a telepítéskor kapcsolódik rá a kiszolgálora(a menüpontok megjelentek), vagy most mi a teendõ, offline módban hogy lehet játszani velük?

Illetve ha PC-n szeretném kipróbálni, akkor tölsem le a Java alkalmazás fejlesztõ programok egyikét a Java honlapjáról?

Elõrei köxi

• 1 month later...
Posted

Helló!

Egy kis segítségre lenne szükségem, vettem egy Samsung-SGH L770V típusú telefont, és az lenne a kérdésem hogy játékot és egyéb alkalmazást hogyan tudok telepíteni rá.