Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ATI Radeon 2600 topik

Recommended Posts

Posted
a legfrissebb driver van fent.

Azt használd, amelyikkel jó volt. Eredetit.

Tápot csak márkanévvel. Bár nem hinném, hogy most az a hibás.

Posted

Egy másik fórumon tette fel a kérdést, de érdemleges választ nem kapott rá. Én tanácsoltam neki, hogy itt tegye fel a kérdését.

Próbálta már a gyári drivert is csak az valamiért nem stimmmel:

Idézet a másik fórumból:

... nem a CD ről raktam fel amit adtak mert az valamiért nem jó mert MAX 4 bit és feljebb se lehet állítani

És még egy említett probléma amit itt nem írt le:

... ilyen kis pontok is vannak az asztalon de amikor nincs fent driver akkor nincsenek pontok
Én említettem neki, hogy lehet táp probléma, mivel nekem le kellett cserélnem a 350W-os Codegen-t egy 450W-os Colorsit-re a HD2600XT miatt.
Posted

8.6-os driverrel ki volt próbálva? (Nem a legújabbal!)

Posted

Megpróbáltam most azzal is, de így se jó. :(

Posted

Mennyi idős a kártya? Vagy új?

Posted

Új, kb 1 hete vettem.

Posted
... nem a CD ről raktam fel amit adtak mert az valamiért nem jó

Már itt abbahagytam volna, ugynanis ha nem működik a hozzá kapott driverrel, akkor felesleges kísérletezgetni. Mehet vissza a kártya.

Posted (edited)

Valamit nem értek. Egyszer volt ám csak rossz. Másodszorra felraktam és nem volt semmi baja. Ezt elfelejtettem írni. A szerelõ azt mondta, hogy a directx rossz.

Edited by Gereby
Posted

AGP-s vagy PCI-Express-es változatról van szó?

Posted

Akkor rossz AGP-s driverek kilõve. Nem tudom, windows reinstall volt-e, lehet, érdemes lenne kipróbálni.

Posted

Akkor nincs több ötletem. Nekem a régi X800GT2-m akkor csinált ehhez hasonló képhibát, amikor túlságosan felhúztam az órajeleit. De gondolom, ez itt nem áll fent. Vagy esetleg valami gyárilag húzott kártyáról lenne szó?

Posted

Nem.

A szerelõ azt mondta, hogy a directx-szel van a gond, beírtam a futtatásba, hogy dxdiag, és directx 9.0b-t ír ki.

Fel akartam rakni a c-t, akkor csak felugrik és kijön, hogy befejezés, de mégse c-t ír ki. :S

• 6 months later...
Posted

Sziasztok, az én kártyám azt csinálja, hogy ha játszok adott idõközönként megakad a játék, majd fut tovább rendesen, hibátlanul, aztán megint megakad és megint fut továbbb.Eleinte csak 1-2 újabb játék csinálta, (Pl.: Assassin's Creed) de mostmár a régiek is ettõl szenvednek (Pl.: MoHAA) Elõször a Raid-re gondoltam, hogy hátha az a hiba forrása, de átküldtek ide, mondván lehetséges, hogy VGA driver hiba. most telepítettem a legújabbat, de ez is pont azt csinálja mint a többi elõzõ.

Posted

Igen, rendesen. Sõt már próbálkoztam Windows reinstallal is, de kb halottnak a csók. Sok Drivert próbáltam, van amelyik azt csinálja, hogy idõközönként leáll a CCC, de minden ment úgy tovább ahogy kell.