BFTS ROLI Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Helló! Valaki tudja hogy miért van az hogy ilyen a kép ennél a videókártyánál?: (ati radeon hd 2600 xt ) http://www.kepfeltoltes.hu/view/080727/GRI...ltoltes.hu_.jpg A legfrissebb driver van fent. 350W os táp. Várom a válaszokat.
Alex99 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a legfrissebb driver van fent. Azt használd, amelyikkel jó volt. Eredetit. Tápot csak márkanévvel. Bár nem hinném, hogy most az a hibás.
die nadel Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Egy másik fórumon tette fel a kérdést, de érdemleges választ nem kapott rá. Én tanácsoltam neki, hogy itt tegye fel a kérdését. Próbálta már a gyári drivert is csak az valamiért nem stimmmel: Idézet a másik fórumból: ... nem a CD ről raktam fel amit adtak mert az valamiért nem jó mert MAX 4 bit és feljebb se lehet állítani És még egy említett probléma amit itt nem írt le: ... ilyen kis pontok is vannak az asztalon de amikor nincs fent driver akkor nincsenek pontokÉn említettem neki, hogy lehet táp probléma, mivel nekem le kellett cserélnem a 350W-os Codegen-t egy 450W-os Colorsit-re a HD2600XT miatt.
Dave891 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 8.6-os driverrel ki volt próbálva? (Nem a legújabbal!)
BFTS ROLI Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Megpróbáltam most azzal is, de így se jó.
Alex99 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ... nem a CD ről raktam fel amit adtak mert az valamiért nem jó Már itt abbahagytam volna, ugynanis ha nem működik a hozzá kapott driverrel, akkor felesleges kísérletezgetni. Mehet vissza a kártya.
BFTS ROLI Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 (edited) Valamit nem értek. Egyszer volt ám csak rossz. Másodszorra felraktam és nem volt semmi baja. Ezt elfelejtettem írni. A szerelõ azt mondta, hogy a directx rossz. Edited August 11, 2008 by Gereby
Dave891 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Akkor rossz AGP-s driverek kilõve. Nem tudom, windows reinstall volt-e, lehet, érdemes lenne kipróbálni.
Dave891 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Akkor nincs több ötletem. Nekem a régi X800GT2-m akkor csinált ehhez hasonló képhibát, amikor túlságosan felhúztam az órajeleit. De gondolom, ez itt nem áll fent. Vagy esetleg valami gyárilag húzott kártyáról lenne szó?
BFTS ROLI Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Nem. A szerelõ azt mondta, hogy a directx-szel van a gond, beírtam a futtatásba, hogy dxdiag, és directx 9.0b-t ír ki. Fel akartam rakni a c-t, akkor csak felugrik és kijön, hogy befejezés, de mégse c-t ír ki.
Tomcsa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Sziasztok, az én kártyám azt csinálja, hogy ha játszok adott idõközönként megakad a játék, majd fut tovább rendesen, hibátlanul, aztán megint megakad és megint fut továbbb.Eleinte csak 1-2 újabb játék csinálta, (Pl.: Assassin's Creed) de mostmár a régiek is ettõl szenvednek (Pl.: MoHAA) Elõször a Raid-re gondoltam, hogy hátha az a hiba forrása, de átküldtek ide, mondván lehetséges, hogy VGA driver hiba. most telepítettem a legújabbat, de ez is pont azt csinálja mint a többi elõzõ.
Tomcsa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Igen, rendesen. Sõt már próbálkoztam Windows reinstallal is, de kb halottnak a csók. Sok Drivert próbáltam, van amelyik azt csinálja, hogy idõközönként leáll a CCC, de minden ment úgy tovább ahogy kell.
Recommended Posts