Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

szelesjanos
Posted

Sziasztok!

Adott egy PowerPoint file, szeretnék belöle egy avi filet készíteni, tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) progit, ami ezt megcsinálja?

Köszönöm!

Posted

Itt van valami ilyesmi: Link. Kérdés, hogy mûködik-e.

szelesjanos
Posted

A Camtasia-t kipróbálom, mert az elözõ az nem Mûködik!

Köszi!

szelesjanos
Posted

A Camtasiával sikerült! Köszönöm az infókat! :kösz:

By!

Posted

Sziasztok!

Nekem is olyan problémám van, hogy nem bírok a pps-file-ből avi-t csinálni. Odáig eljutok, hogy elinditom a pps-t -> Record. A jobb alsó sarokban a kis ablakban mutattja, hogy csinálja a felvételt, de innen tovább nem tudok lépni. Fent van a Camtasia, abból is próbáltam elindítani a felvételt, de csak addig jutok el mint a pps-sel, nem tudok projectet csinálni. Már több videoszerkesztővel dolgoztam, és sikerült rájönni a kezelésükre, de ez most kiakasztott. Kérlek benneteket, hogy írjátok le, hogy- milyen lépéseket kell tenni, hogy avi legyen a végeredmény. Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!

Pista

Posted

Nem akarok okoskodni, de a Wondershare szoftverrel azzá konvertálod amivé akarod. Csak beolvasod a PowerPoint fájlt (akár többet is), megadod a kimenõ formátumot és START. Ennyi csupán.

Posted

Szia Lalo!

Köszi az infót! Ez valóban egyszerűnek látszik. Olvastam fentebb a leírásodat, és kerestem is a neten ezt a programot de csak próbaverziót találtam. Ha tudnál egy linket, ahol hozzá lehet jutni, azt megköszönném.

Üdv!

Posted

Mivel fizetõs, így csak próbaverziót használhatsz, a többi már a pénztárca dolga. "Mással" itt meg nem foglalkozunk.

Posted

Kedves sorstársak!

Jó sok kinlódással és segítséggel sikerült a konvertálás.

A teljesség igénye nélkül leírom, hogy nálam milyen sorrendbe jött össze. A gépemen a 2000-es Word van fent és felraktam a Camtasia Studiot.

1. A PowerPoint elinditása, és a "Létező bemutató megnyitása" választás és OK.
  2. A felső sorban a ?-jel mellett a "Camtasia Studio recording options" inditása.
  3. A bejövő ablakban kell beállítani az "Audio source"-nél, hogy legyen hang is az átkonvertált file-ban. Nálam a "Computer speakers and microfone" beállitásnál van hang.
  4. File-> Megnyitás->megkeresni az átalakitandó file-t, majd megnyitás.
  5. A bejövő "Camtasia Studio PowerPoint Add-In"-ablakra OK
  6. Klikk a Record-ra, és a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő kis ablakban mutataja, hogy megy a felvétel, itt klikk a "Klikk to begin recording"-ra. Ha hangot is konvertál akkór a hangsávban ezt lehet látni, a hangszoróban pedig szól a pl. a zene. Nagyon fontos, hogy amíg a felvétel megy, addig az egeret ne mozgassuk, mert az is benne lesz a felvételben.
  7. A Vetítés végén megjelenő kis ablakban klikk a "Stop Recording"-ra.
  8. A "Save Camtasia Recording AS.." ablakban Mentésre klikk.
  9. A "Camtasia Studio for PowerPoint" ablakban a "Procedure your recording" választás, és OK. Bejön a Camtasia Studio ablak. Itt hosszabb időt kell várni.
  10. Megjelenik a Production Wizard ablak, és én itt a CD-t választottam (csak a Document and settings....-be neged menteni), és-> Tovább.
  11. A következő ablakban is-> Tovább.
  12. A megjelenő ablakban Klikk a Befejezés-re.
  13. A "Recordin Project" ablakban elkészűl az avi.
Elnézést kérek a részletezésért! Hátha van rajtam kívül más is akinek ilyen problémája van, anna jól jöhet.

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!