Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Asus K8V MX

Recommended Posts

Posted

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, az USB 2.0 elõvarázslásához. Napokat áldoztam rá, hogy rájöjjek mi a probléma, mért nincs USB 2.0. Az elõzõ windows-omnál volt nagy sebességû usb kapcsolat, viszont amióta újrapakoltam a gépet, sehol semmi. Felraktam a service pack 3-at is, remélve, hogy az majd megoldja a problémámat, de még mindig semmi. Sõt mi több a BIOS-ban ahol lehet állítan az usb sebességét, ott beállítottam HiSpeed-re és érdekes módon a pendrive-okat nem ismerte be a gép egyáltalán, de pl a nyomtatót és scannert azt igen, érdekes, mert ugyanoda dugtam be mindet! :)

Aztán a Bios-ban újra visszavettem csak FullSpeedre és így beismeri a pendrive-okat, de csak minimális (600-800 Kb/s) sebességre képe! :(

Szóval ez az én nagy-nagy problémám! Remélem tudtok segíteni!

Elõre is köszi: Sipi

Posted

Drivereket ugye felraktad? :hááát:

Posted

Természetesen! Van egy olyan driver, hogy usb 2.0, de azt alapból nem engedi feltenni, mert azt mondja, hogy telepíteni kell az sp1-et, közben meg már ugye sp3-mal dolgozom. Az a vicc, hogy elõzõ windowsomnál volt 2.0, szóval nem esélytelen a dolog.

Posted

Mert valószínû ott még az sp1-re lett felrakva a driver. Le kell tölteni a legfrisebbet az alaplap gyártó oldaláról.