Sipi89 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, az USB 2.0 elõvarázslásához. Napokat áldoztam rá, hogy rájöjjek mi a probléma, mért nincs USB 2.0. Az elõzõ windows-omnál volt nagy sebességû usb kapcsolat, viszont amióta újrapakoltam a gépet, sehol semmi. Felraktam a service pack 3-at is, remélve, hogy az majd megoldja a problémámat, de még mindig semmi. Sõt mi több a BIOS-ban ahol lehet állítan az usb sebességét, ott beállítottam HiSpeed-re és érdekes módon a pendrive-okat nem ismerte be a gép egyáltalán, de pl a nyomtatót és scannert azt igen, érdekes, mert ugyanoda dugtam be mindet! Aztán a Bios-ban újra visszavettem csak FullSpeedre és így beismeri a pendrive-okat, de csak minimális (600-800 Kb/s) sebességre képe! Szóval ez az én nagy-nagy problémám! Remélem tudtok segíteni! Elõre is köszi: Sipi
Sipi89 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Természetesen! Van egy olyan driver, hogy usb 2.0, de azt alapból nem engedi feltenni, mert azt mondja, hogy telepíteni kell az sp1-et, közben meg már ugye sp3-mal dolgozom. Az a vicc, hogy elõzõ windowsomnál volt 2.0, szóval nem esélytelen a dolog.
nagyjani Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mert valószínû ott még az sp1-re lett felrakva a driver. Le kell tölteni a legfrisebbet az alaplap gyártó oldaláról.
Recommended Posts