klajos Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Üdv! Kormányvásálás előtt állok. Olcsóbb kategóriából szeretnék választani. Már végigbújtam a kínálatot. Ennek a rétegnek a leírásánál sehol nem szerepel, hogy pillangóváltó lenne-e rajta. Pl:(Genius Twinwheel F1 mini Vibrációs Ffback kormány) Vibrációs visszacsatolásos kormány Kormány váltó karok 12 gyorsgomb a kormányon 8 irányú D-pad Gáz- fék pedál Rögzítõ fülek USB csatlakozás A pirossal jelzett tulajdonság a pillangóváltót takarja?(mint a forma1-ben)
Alex99 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Én sokkal inkább ilyet vennék: Enzo Wireless kormány.
klajos Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Köszönöm a tippet Továbbra is azért kérdezném ugyanezt. Valamint, hogy 7ezer forint alatt milyen más márkát/konkrét típust ajánlotok, amivel dolgotok volt?
Alex99 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Igen, a kormány váltó karok az olyan, mint a Forma 1-ben. Nos Én mindenképp vezeték nélkülit ajánlanék, mert kényelmesebb. Ha nem tetszik az Enzo, akkor van 360 Modenába is 7ezer forint alatt is. (Igaz pont az a hirdetés lejárt, de a terméket még gyártják.)
klajos Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Azóta nõtt a keret Mi a véleményetek?: 1. LOGITECH Driving Force EX Wheel 2. Logitech Formula Vibration Feedback Kormány Ha tudtok esetleg valamiféle szériahibát kérem jelezzétek!
Recommended Posts