Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

A következõ problémám lenne. Van egy DivX-es filemem, ami DVD-rõl lett lemásolva. Sok kis videóklippbõl áll össze 1,5 órás videóvá. Szeertném ezt kiírni DVD-re úgy hogy egy indítómenübõl lehessen választani, hogy éppen melyik klippet szeretném megnézni. Tehát valami olyasmi progi kéne, ami menüt is készít és a videónál is én tudom megmondani, hogy melyik menüelem a videó melyik percére mutasson.

Remélem létezik valami ilyesmi program.

Tudom, hogy ugy lenne a legegyszerûbb, hogy feldarabolom a DivX-es filmet a kis klippekre, majd egy DVD konverterrel pl ConvertXToDVD-vel egyesítem, ami a klippekhez menüt készít és így kiírom DVD-re.

Biztos van olyan progi, amibe betolom a DivX-es filmet, és tudok megadni idõpontokat, hogy hol kezdõdnek a jelenetek, és ebbõl készít egy menüt, akár képpel, akár szöveggel, mindegy. De nem szeretném a videót szétszedni, majd ismét összerakni.

Elõre is köszönöm.

Posted

Szerintem bármelyik videószerkesztõ (mely elfogadja a divx filmeket) meg tud birkózni ezzel a feladattal. Az Ulead VideoStudiónak van ilyen funkciója (Tools menü - Chapter Point Bar), bár még nem használtam.