Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Logitech Wave hiba?

Recommended Posts

Posted

A héten megleptem magam egy Logitech Wave billentyûzettel. A "F" billenytûk (F1-F12) másodlagos funkciókat is ellátnak. Na ezek nem mûködnek...

Legújabb SetPoint progi letöltve, beállítottam, hogy melyik mit csináljon. Használom az alsó sorban lévõ kék "Fn" billentyût is.

Valami ötlet, hogy miért nem mennek? :hááát::pislog:

Posted

Elõször le kell nyomni az "FN" billentyût, majd annak a nyomvatartása mellett lehet használni az "F 1-12"ig tartó billentyûk másodlagos funkcióit. Természetesen van alapbeállítása is ezekenek az "F" billentyûknek, de célszerû konfigurálni. :)

Amúgy nekem is van Wavem és én nagyon nagyon szeretem. :)

Ha így nem megy, akkor érdemes visszavinni a boltba, hát ha valami hardveres hibája van.

Posted

Köszönöm a választ!

Mint említettem, használom az "Fn" billentyût, a gombokat bekonfiguráltam a SetPoint-ban. Lehet, hogy megnézetem ahol vettem!

Posted

Kérdést megoldottam! SetPoint letöröl, gép, és a Registry kipucol, újraindít, legújabb SetPoint föl, és láss csodát... minden megy mint a karikacsapás! ;):D

• 11 months later...
Posted

Sziasztok!

Nekem is van egy Wave billentyûzetem, de tönkrement! Vezeték nélküli kivitel és a vevõegysége romlott el. A kérdésem az lenne, hogy át lehet-e alakítani egy vezeték nélküli billentyûzetet, vezetékessé? Ha igen, akkor hol találok valami leírást az átalakításához?