csernyikrobert Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy: nem tudjátok-e, hogy lehet kijátszani valahogy a T-mobilos adatmérést?! Van egy laptopom és hozzá egy web'n'walk stickem, de csak 10 giga forgalmat engedélyez:S Nem tudjátok hogy tudnám megcsinálni, hogy ne mérjen, vagy csak mondjuk 1 gigánként csak 10 megát. Köszi elöre is a segitséget!!!
Soma01 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Menj a Vodához, ott korlátlan a net és olcsóbb is, fájl megosztás igaz nem megengedett, de FTP mehet korlátlanul. Kijátszani meg szerintem nem lehet egyik szolgáltató forgalom mérését sem. Ezen ne is törd a fejed.
Omega32 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 1. egy véleményem szerint "warez" téma . 2. Ne aggodj nem lehet kijátszani. A központi szerver méri, és tárolja.
lazlo99 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 hello szukségem lenne egy kis gyors segitséégre így a4napos szunet elott 1rendelkezek pcmcia csatlakozásu tmobile webnwalk kártyával belerakhatom e ebbe azt a domino sim kártyámat amit 3éve vettem és a mobiltelefonomban volt és csak sms.re és telefonbeszélgetésre használtam?természetesen feltöltöm 5000ft-al ekkor használhatom e minden további fizetési kötelezettség nélkul a 3Gb-os adatcsomagot?ez a domino net?? 2 pcmcia csatlakozásu tmobile webnwalk kártyám tud e wlant (wifit)? nem rakok bele sim kártyát ekkore használhatom e pl kávézokba mint wifi antenna? (laptopom nem rendelkezik wlan(wifi) vel) kösz
[OP]Destroy-man Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jó régi a kérdés, de most válaszolok rá, mások is had okuljanak. Kezdjük hátulról. 2: A kártya nem tud wifis jelet venni. A WiFi 2.4GHz-en megy, a telefon szolgáltatás pedig 900/1800/1900 MHz-en megy, ráadásul a technológia is más. 1: Elvileg tudod használni, viszont utána kell nézned a kártya "előfizetésének", hogy mennyi a percdíja vagy az adatforgalmi díja az internet hozzáférésnek. Gyanítom, hogy a külön előfizetet NET-ért - ha túl léped is az adatforgalmat - kevesebbet fizetsz, mintha a feltöltő kártyásat használnád.
Recommended Posts