myke01 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hi mindenki! Feldobtam a 3.0-ás portable verziót a pendrive-ra, ugyanis a munkahelyemen hordozható böngészővel netezek inkább IE6 helyett. Indulásnál a FF portable 3.0 verzió a következő ablakot jeleníti meg: Az odáig rendben van, hogy ki kell választani, hogy lassú vagy gyors flash drive. Nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam, mert nem tudom működik-e az usb 2.0 támogatás a gépeken, ahonnan netezem. (A BIOS-ba belenézés nem megy jelszó miatt.) Op.rendszer : Windows XP SP2 Pendrive : SEITEC USB 2.0
Pjotr Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ha a Windows nem jelez akkor, amikor csatlakoztatod a pendriveot a gépbe, hogy az eszköz gyorsabb mûködésre képes, akkor 2.0-ás a kapcsolat. (Persze ehhez az kell, hogy a buboréktippek engedélyezve legyenek.)
Garono Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Végül is ez annyira nem fontos szolgáltatás. "... allows you to save your windows, tabs and text in forms between browsing sessions..." Ez csak vészhelyzetben lehet hasznos, ha mondjuk egy fórumon épp egy háromoldalas hozzászólást írsz, de mielőtt elküldenéd, hirtelen elmegy az áram. Tehát szerintem ne kapcsold be. De, ha mégis kellene, a Mozilla oldalán elvileg találsz leírást, hogyan kell bekapcsolni utólag.
myke01 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Köszönöm mindenkinek a választ, holnap ha megyek melóba ránézek a "buboréktippekre". Légy szíves a vesszők másik oldalára tedd a szóközt! Köszi! Lásd mindenki másnál.
aasoszikviz Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Figyelmeztetés: Ismeretlen tulajdonság: 'box-shadow'. A deklaráció el lett dobva. Forrásfájl: http://www.opera.com/css/pages/common.css Sor: 632 A fenti figyelmeztetés mi módon orvosolható? Firefox 4 hordozható böngésző , szeretném ha nem lenne ennyi hibaüzenet. Esetleg ütközik a telepített 3.6.11-essel szerk.: Figyelmeztetés: Cannot load binary components from the omnijar. Forrásfájl: /usr/lib/firefox/omni.jar:components/components.manifest Sor: 46 Gondolom nem tudja kicsomagolni (omni.jar), mert azt üzeni nem találja a megadott helyen. a components.manifest idevonatkozó:binary-components: libmozgnome.so, libdbusservice.so, libbrowsercomps.so, libnkgnomevfs.so, libxpcompsample.so
payskin Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Sehogy. Ez egy CSS-tulajdonság, amit az opera már támogat, az általad használt Firefox még nem. (Mondjuk a 4-estõl meglepõ, hogy nem, de... Az is igaz, hogy a Mozilla nem gyárt portable Firefox 4-et, úgyhogy bármit is használsz, biztos jó neked.)
Giraffe1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mert a !@& Firefoxnak muszáj ezt is saját stílustulajdonságként kezelni, ezért -moz-box-shadow néven ismeri, bár ugyanúgy használja.
Recommended Posts