Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Firefox portable 3.0

Recommended Posts

Posted

Hi mindenki!

Feldobtam a 3.0-ás portable verziót a pendrive-ra, ugyanis a munkahelyemen hordozható böngészővel netezek inkább IE6 helyett.

Indulásnál a FF portable 3.0 verzió a következő ablakot jeleníti meg:

IPB kép

Az odáig rendben van, hogy ki kell választani, hogy lassú vagy gyors flash drive. Nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam, mert nem tudom működik-e az usb 2.0 támogatás a gépeken, ahonnan netezem. (A BIOS-ba belenézés nem megy jelszó miatt.)

Op.rendszer : Windows XP SP2

Pendrive : SEITEC USB 2.0

Posted

Ha a Windows nem jelez akkor, amikor csatlakoztatod a pendriveot a gépbe, hogy az eszköz gyorsabb mûködésre képes, akkor 2.0-ás a kapcsolat. (Persze ehhez az kell, hogy a buboréktippek engedélyezve legyenek.)

Posted

Végül is ez annyira nem fontos szolgáltatás. "... allows you to save your windows, tabs and text in forms between browsing sessions..." Ez csak vészhelyzetben lehet hasznos, ha mondjuk egy fórumon épp egy háromoldalas hozzászólást írsz, de mielőtt elküldenéd, hirtelen elmegy az áram. Tehát szerintem ne kapcsold be. De, ha mégis kellene, a Mozilla oldalán elvileg találsz leírást, hogyan kell bekapcsolni utólag.

Posted

Köszönöm mindenkinek a választ, holnap ha megyek melóba ránézek a "buboréktippekre".

Légy szíves a vesszők másik oldalára tedd a szóközt! Köszi! Lásd mindenki másnál.

• 2 years later...
Posted

Figyelmeztetés: Ismeretlen tulajdonság: 'box-shadow'. A deklaráció el lett dobva.

Forrásfájl: http://www.opera.com/css/pages/common.css

Sor: 632

A fenti figyelmeztetés mi módon orvosolható? Firefox 4 hordozható böngésző , szeretném ha nem lenne ennyi hibaüzenet. Esetleg ütközik a telepített 3.6.11-essel

szerk.:

Figyelmeztetés: Cannot load binary components from the omnijar.

Forrásfájl: /usr/lib/firefox/omni.jar:components/components.manifest

Sor: 46

Gondolom nem tudja kicsomagolni (omni.jar), mert azt üzeni nem találja a megadott helyen.

a components.manifest idevonatkozó:binary-components: libmozgnome.so, libdbusservice.so, libbrowsercomps.so, libnkgnomevfs.so, libxpcompsample.so

Posted

Sehogy. Ez egy CSS-tulajdonság, amit az opera már támogat, az általad használt Firefox még nem.

(Mondjuk a 4-estõl meglepõ, hogy nem, de... Az is igaz, hogy a Mozilla nem gyárt portable Firefox 4-et, úgyhogy bármit is használsz, biztos jó neked.)

Posted

Mert a !@& Firefoxnak muszáj ezt is saját stílustulajdonságként kezelni, ezért -moz-box-shadow néven ismeri, bár ugyanúgy használja. :dühös: