Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Ismer valaki olyan programot, amivel jó minõségben lehet képeket kimenteni automatikusan egy filmbõl? Pl 10 mp-ként ment egyet.

A Free Video to JPG-t már próbáltam, de csíkos képeket csinál, nem szép az eredmény. Van valami ötletetek másra?

Posted

A VirtualDub tud ilyet (Export --> Image Sequence), anno ezzel csináltam animált GIF-eket rövid AVI-kból. A "jó minõséget" nem értem, pont olyan lesz a minõsége, mint a filmnek.

Posted

Csíkos volt a kép (fõleg élesebb határoknál). Ilyen a filmen nem volt.

Posted

Hát, azzal nem nagyon tudsz mit csinálni, az interlace miatt van. A filmet nézve a szemed "megoldja", a képkockák attól még "csíkosak". Esetleg át tudod konvertálni egy deinterlace szûrõvel, de a konvertálás valamennyire mindenképpen minõségromlással jár.

Posted

Köszi szépen! Igyekszem valami jót kihozni belõle. (Mindig is tudtam, hogy a PC World a legjobb! ;) )

Posted

Tud valaki olyan programot, ami MKV file-okból is képes sorozatképet készíteni?

Image Grabber jó lenne, csak sajnos az mkv fileokat nem kezeli.

• 1 year later...
Posted

Sziasztok.

Image grabber II - õt használtam eddig sorozatképek kinyerésére filmbõl. Kb egy - másfél honapig nem használtam (nem nyitottam meg) és nem müködik. elindul, betöltöm a filmet, és nem jön kép, csak hang. és ezáltal képet sem tudok csinálni. Letöltöttem ujra, de sajna egyik sem müködik. már a 3ast is probáltam, ami nem ingyenes, valamint egy portable verziot is, de egyiknél sem jön elõ kép. nem tudom mi lett vele. valaki tud segiteni?

vagy esetleg egy másik progit ajánlani, ami tud ilyet?! kmplayert probáltam, azt mondtak az is tud ilyet, de sajna én nem találtam meg benne (bár lehet mas verziot tölöttem le). Vistám van.