Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gamepad problémák


bakadrian

Recommended Posts

bakadrian

Sziasztok!

 

Tudna valaki segíteni nekem? Egy gamepadról lenne szó, melyet nem tudok feltelepíteni. A számítógépben az eszközkezelõben benne van a gamepadom, (felismerte) de amikor nézem a tesztben, hiába nyomom meg bármely gombját a gamepadomnak, egyszerûen nem érzékeli a számítógép. Más gépen teszteltem a gamepadot, azon pedig rendesen mûködött, pedig az a számítógép már eléggé régi volt az enyémhez képest.

Mit tegyek? Várom tanácsaitokat.

Na, így már mindjárt más! :) <Pjotr>

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Scrofa87

Üdvözlet! Kinéztem magamnak a sokat dícsért LOGITECH CHILLSTREAM nevezetû gamepad-ot... Jómunkásember módjára be is néztem a helyi mediamarkt-ba (kissebb betûkkel nem tudom írni :) ) A pofátlan árra már rá se nézve kezembe vettem és kb. fél órát tapiztam ahol értem... Eredmény: Minden nagyon jó, a karok jól elérhetõek, kényelmes fogás minden, DE... 2 dolog aggaszt:

 

1. A sima iránygombok 8 irányúak 4 egyfajta rugós pilléren, azt pedig nagyon lazultnak éreztem, lehet, hogy a lazulás csak a sok hozzám hasonló taperolós emberkék mértéktelen nyüstölésétõl lett ilyen, vagy lehet ez alapból ilyen? (Mellette fekvõ RumblePad II-n pont jó volt a "keménység")

 

2. A hátsó alsó gombok az Xbox controllerhez hasonlóan nyomásérzékenyek, attól félek, hogy mivel FIFA08 számára veszem, nem fogja felismerni azokat a gombokat, vagy tévedek?

 

Hozzáértõk és Chill-tulajok véleményét kérem, és elõre is köszönöm azokat... SNAKE OUT :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
senki88

Kb. 3 éve van egy Logitech Rumblepad 2-m, meg voltam vele elégedve, de az utóbbi idõben mind a 2 analóg joystick átkalibrálódott. A valós nulla pont eltérõ helyen van, így a játékokban "félrehúz". Kérlek, segítsetek!

Link to comment
Share on other sites

KGigi

Eszközkezelõ, jobb gomb a joystick-on, törlés, driver törlése mellé pipa. Indíts újra, hagyd, hogy települjön, aztán kalibráld újra.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
strelok08

Sziasztok !

Lenne megint 1 gondom !

Van egy Speedlink Bullfrog SL6540 gamepad/joystick om! És hát az a gond vele ha rákötöm a gépre nem működik ! De ha elhúzom az egyik pöcköt jobbra akkor bekapcsol a kar világít és ha megnézem a gombjait mindegyik jó és jelzi a windows .... fura ! Egyébként egészen biztosan vagyok egy dologban nem rég vásárolt gépembe az elülső usb panel a hibás a pendrivém is áldozata lett meg a joy is valamilyen részig! :/ + ha rákötöm a telót le vágja és kikapcsol rögtön nem tudom mi baja lehet tuti jól kötöttem össze az alaplappal !

Valaki valami ötlet? Hogy lehetne megmentei a joyt?

Link to comment
Share on other sites

KGigi

Van egy USB portod, ami sorra nyírja ki az eszközöket, és továbbiakat dugsz rá? :pislog: Sürgősen nézesd meg a tápod, illetve a konnektorod földelését, mielőtt valami komolyabb baj történik.

Link to comment
Share on other sites

strelok08

Nem tudom mi lehet a baja nem hiszem , hogy hibás hisz 3 napos minden cucc benne és százezres értékű a gép! Egyébként minden rendben van vele! Csak az elülső usb panel a rossz ... lehet az a gépházba eleve Kellemetlen ... Egyébként a táp egy

Chieftec CTG-500-80P dobozos táp!

Egyéb ötlet mi lehet a baja? :o És a joy szerinted megmenthető még?

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Nem valószínű, mert megsüthette az alaplapját. Többe kerülne a javítása, mintha vennél egy újat. Én mondjuk rámérnék az USB csatlakozóra, hogy mekkora feszültség megy át rajta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
vargabence3

van egy kormányom és a regi gépem tokeletesen mukodteti viszont a mostani nem.

gondoltam ra hogy kitorlom a jatelvezerlok kozul és ujra telepitem de azt irja ki hogy: A kijelolt ezkoz nem tavolithato el innen. Használja az ezkozkezelot.

Mit tehetnék?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...