bakadrian 0 Share Posted June 8, 2008 Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem? Egy gamepadról lenne szó, melyet nem tudok feltelepíteni. A számítógépben az eszközkezelõben benne van a gamepadom, (felismerte) de amikor nézem a tesztben, hiába nyomom meg bármely gombját a gamepadomnak, egyszerûen nem érzékeli a számítógép. Más gépen teszteltem a gamepadot, azon pedig rendesen mûködött, pedig az a számítógép már eléggé régi volt az enyémhez képest. Mit tegyek? Várom tanácsaitokat. Na, így már mindjárt más! <Pjotr> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrofa87 0 Share Posted June 18, 2008 Üdvözlet! Kinéztem magamnak a sokat dícsért LOGITECH CHILLSTREAM nevezetû gamepad-ot... Jómunkásember módjára be is néztem a helyi mediamarkt-ba (kissebb betûkkel nem tudom írni ) A pofátlan árra már rá se nézve kezembe vettem és kb. fél órát tapiztam ahol értem... Eredmény: Minden nagyon jó, a karok jól elérhetõek, kényelmes fogás minden, DE... 2 dolog aggaszt: 1. A sima iránygombok 8 irányúak 4 egyfajta rugós pilléren, azt pedig nagyon lazultnak éreztem, lehet, hogy a lazulás csak a sok hozzám hasonló taperolós emberkék mértéktelen nyüstölésétõl lett ilyen, vagy lehet ez alapból ilyen? (Mellette fekvõ RumblePad II-n pont jó volt a "keménység") 2. A hátsó alsó gombok az Xbox controllerhez hasonlóan nyomásérzékenyek, attól félek, hogy mivel FIFA08 számára veszem, nem fogja felismerni azokat a gombokat, vagy tévedek? Hozzáértõk és Chill-tulajok véleményét kérem, és elõre is köszönöm azokat... SNAKE OUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
senki88 0 Share Posted June 22, 2010 Kb. 3 éve van egy Logitech Rumblepad 2-m, meg voltam vele elégedve, de az utóbbi idõben mind a 2 analóg joystick átkalibrálódott. A valós nulla pont eltérõ helyen van, így a játékokban "félrehúz". Kérlek, segítsetek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted June 23, 2010 Eszközkezelõ, jobb gomb a joystick-on, törlés, driver törlése mellé pipa. Indíts újra, hagyd, hogy települjön, aztán kalibráld újra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strelok08 0 Share Posted October 28, 2013 Sziasztok ! Lenne megint 1 gondom ! Van egy Speedlink Bullfrog SL6540 gamepad/joystick om! És hát az a gond vele ha rákötöm a gépre nem működik ! De ha elhúzom az egyik pöcköt jobbra akkor bekapcsol a kar világít és ha megnézem a gombjait mindegyik jó és jelzi a windows .... fura ! Egyébként egészen biztosan vagyok egy dologban nem rég vásárolt gépembe az elülső usb panel a hibás a pendrivém is áldozata lett meg a joy is valamilyen részig! :/ + ha rákötöm a telót le vágja és kikapcsol rögtön nem tudom mi baja lehet tuti jól kötöttem össze az alaplappal ! Valaki valami ötlet? Hogy lehetne megmentei a joyt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted October 28, 2013 Van egy USB portod, ami sorra nyírja ki az eszközöket, és továbbiakat dugsz rá? Sürgősen nézesd meg a tápod, illetve a konnektorod földelését, mielőtt valami komolyabb baj történik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strelok08 0 Share Posted October 29, 2013 Nem tudom mi lehet a baja nem hiszem , hogy hibás hisz 3 napos minden cucc benne és százezres értékű a gép! Egyébként minden rendben van vele! Csak az elülső usb panel a rossz ... lehet az a gépházba eleve Kellemetlen ... Egyébként a táp egy Chieftec CTG-500-80P dobozos táp! Egyéb ötlet mi lehet a baja? És a joy szerinted megmenthető még? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted October 29, 2013 Nem valószínű, mert megsüthette az alaplapját. Többe kerülne a javítása, mintha vennél egy újat. Én mondjuk rámérnék az USB csatlakozóra, hogy mekkora feszültség megy át rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargabence3 0 Share Posted February 29, 2016 van egy kormányom és a regi gépem tokeletesen mukodteti viszont a mostani nem. gondoltam ra hogy kitorlom a jatelvezerlok kozul és ujra telepitem de azt irja ki hogy: A kijelolt ezkoz nem tavolithato el innen. Használja az ezkozkezelot. Mit tehetnék? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts