bakadrian Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem? Egy gamepadról lenne szó, melyet nem tudok feltelepíteni. A számítógépben az eszközkezelõben benne van a gamepadom, (felismerte) de amikor nézem a tesztben, hiába nyomom meg bármely gombját a gamepadomnak, egyszerûen nem érzékeli a számítógép. Más gépen teszteltem a gamepadot, azon pedig rendesen mûködött, pedig az a számítógép már eléggé régi volt az enyémhez képest. Mit tegyek? Várom tanácsaitokat. Na, így már mindjárt más! <Pjotr>
Scrofa87 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Üdvözlet! Kinéztem magamnak a sokat dícsért LOGITECH CHILLSTREAM nevezetû gamepad-ot... Jómunkásember módjára be is néztem a helyi mediamarkt-ba (kissebb betûkkel nem tudom írni ) A pofátlan árra már rá se nézve kezembe vettem és kb. fél órát tapiztam ahol értem... Eredmény: Minden nagyon jó, a karok jól elérhetõek, kényelmes fogás minden, DE... 2 dolog aggaszt: 1. A sima iránygombok 8 irányúak 4 egyfajta rugós pilléren, azt pedig nagyon lazultnak éreztem, lehet, hogy a lazulás csak a sok hozzám hasonló taperolós emberkék mértéktelen nyüstölésétõl lett ilyen, vagy lehet ez alapból ilyen? (Mellette fekvõ RumblePad II-n pont jó volt a "keménység") 2. A hátsó alsó gombok az Xbox controllerhez hasonlóan nyomásérzékenyek, attól félek, hogy mivel FIFA08 számára veszem, nem fogja felismerni azokat a gombokat, vagy tévedek? Hozzáértõk és Chill-tulajok véleményét kérem, és elõre is köszönöm azokat... SNAKE OUT
senki88 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kb. 3 éve van egy Logitech Rumblepad 2-m, meg voltam vele elégedve, de az utóbbi idõben mind a 2 analóg joystick átkalibrálódott. A valós nulla pont eltérõ helyen van, így a játékokban "félrehúz". Kérlek, segítsetek!
KGigi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Eszközkezelõ, jobb gomb a joystick-on, törlés, driver törlése mellé pipa. Indíts újra, hagyd, hogy települjön, aztán kalibráld újra.
strelok08 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Sziasztok ! Lenne megint 1 gondom ! Van egy Speedlink Bullfrog SL6540 gamepad/joystick om! És hát az a gond vele ha rákötöm a gépre nem működik ! De ha elhúzom az egyik pöcköt jobbra akkor bekapcsol a kar világít és ha megnézem a gombjait mindegyik jó és jelzi a windows .... fura ! Egyébként egészen biztosan vagyok egy dologban nem rég vásárolt gépembe az elülső usb panel a hibás a pendrivém is áldozata lett meg a joy is valamilyen részig! :/ + ha rákötöm a telót le vágja és kikapcsol rögtön nem tudom mi baja lehet tuti jól kötöttem össze az alaplappal ! Valaki valami ötlet? Hogy lehetne megmentei a joyt?
KGigi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Van egy USB portod, ami sorra nyírja ki az eszközöket, és továbbiakat dugsz rá? Sürgősen nézesd meg a tápod, illetve a konnektorod földelését, mielőtt valami komolyabb baj történik.
strelok08 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Nem tudom mi lehet a baja nem hiszem , hogy hibás hisz 3 napos minden cucc benne és százezres értékű a gép! Egyébként minden rendben van vele! Csak az elülső usb panel a rossz ... lehet az a gépházba eleve Kellemetlen ... Egyébként a táp egy Chieftec CTG-500-80P dobozos táp! Egyéb ötlet mi lehet a baja? És a joy szerinted megmenthető még?
[OP]Destroy-man Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Nem valószínű, mert megsüthette az alaplapját. Többe kerülne a javítása, mintha vennél egy újat. Én mondjuk rámérnék az USB csatlakozóra, hogy mekkora feszültség megy át rajta.
vargabence3 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 van egy kormányom és a regi gépem tokeletesen mukodteti viszont a mostani nem. gondoltam ra hogy kitorlom a jatelvezerlok kozul és ujra telepitem de azt irja ki hogy: A kijelolt ezkoz nem tavolithato el innen. Használja az ezkozkezelot. Mit tehetnék?
Recommended Posts