Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mercury TV tuner XP-n OK. Vistán reccs...

Recommended Posts

Posted (edited)

Sziasztok! Tudom meg fogtok ölni, hogy nem olvasok elég fórumot, de nagyon kevés az idõm a EB-ig!!...

Probléma: Céges gép (déltõl délig ügyelek, 6-kor 9-kor is meccs), xp-rõl vistára upgrade. CrisTV-használva, csatornák exportálva, visszarakva. Kép megvan, hang recseg (az összes).

Kérlek benneteket, ha sûrû szidások mellet is, de segítsetek egy kicsit, mert elég erõs futballfüggõ vagyok.

TV Tuner: Mercury TV Card 7130

Köszönöm a segítséget elõre is!!!

Üdv Ziggi!

EB-t akartam ám íni... De már komoly idegroncs vagyok ettõl a kártyától!

Edited by Gereby
Posted

@Ziggilini: Elég ha fórumszabályzatba nézel bele egy kicsit, és rendesen írsz, no meg használod a szerkeszt gombot. ;)

Milyen drivert tettél föl? Milyen kártya ez, hogyan viszi a hangot?

Posted

Szia!

A "driveres" fiókban találtam, a kártyához adott drivert. A hanggla kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert tul nagy mágus nem vagyok hozzá. Bemásztam mögé és láttam, hogy a tuner össze van kötve a hangkarival egy jack kábellel!

A vas maradt ugyanaz mint XP-sen. Ott minden mûködött!!

Kösz az érdeklõdést!!!

Posted

Nyilván nincs hozzá Vista driver, ezért gázos. Esetleg megoldás lehet egy USB-s vista kompatibilis tuner beszerzése. (Más hang nem szaggat, ha lejátszol valamit?)

Posted

Kösz a segítséget, de már problémás lenne egy usb-s eszközt szerezni 3 óra alatt. Csak sercegés hallatszik, semmi más. Nem értek hozzá abszolút, de az hogy lehet, hogy kép az simán van hang meg csak serc. Én kis egyszerû, úgy gondoltam ha jó a driver akkor kép-hang ok., ha nem good a drive akkor semmi...

Azért nagyon kösz a törõdést!

Posted

Nincs véletlen más hangszabványra állítva? Próbálkozz átállítani a hangszabványt a christv-ben.

Posted

Hi!

Végigzongoráztam a hangszabványokat! Csak recsegés. Utána kérdeztem a CrisTV-vel kapcsolatban (export, import)

és azt a választ kaptam hogy mentéskor kép,-hangszabványt mindenestől menti, ill. visszaállítja!

Tehát ha a Vistában csinálok egy importot a hangbeállítások is átjönnek a képekkel együtt.

Persze a valóság most csak annyi, hogy a csatornákhoz tartozó kép szépen megjelenik a hang meg egy folyamatos recsegés. Ha van még dobásom, szívesem veszem a segítséget!!!

Köszönettel!

R.

Posted

Mi van beállítva hangeszköznek?

Posted

Szia!

Ugyan az mint XP alatt (SoundMAX hangeszköz) Ez egy Asusu M2N-E alaplap és az imént említett integrált eszköz van beállítva!

Üdv R.!

Posted

Annak a line in csatornája?

• 2 weeks later...
Posted

Bocs a késõi válaszért, de el kellett utaznom!

Minden jól van beállítva (ugyanúgy) mint az XP-ben...

Üdv Z.!

Posted

Akkor a tuner hang eszközét valamiért nem tudja meghajtani a driver. Kell egy vista kompatibilis tuner.