Sabikusz Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Sziasztok!! Lenne egy kérdésem felétek. Vettem egy DI-624UP routert, melyen van egy USB nyomtató port. Meg van egy HP LaserJet1020-am is. Ezt a nyomtatót szeretném rajta üzemeltetni. A router pontos infót ad a nyomtató típusáról, de sajna a nyomtatás nem megy. A gépemen Vista fut és nem tudom, hogy hogyan kell beállítani. A párom gépén XP fut, de sajna azon sem tudom beállítani. Van valakinek valami ötlete a megoldásra?
Pjotr Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 START > Beállítások > Vezérlõpult > Nyomtatók > felül: Nyomtató hozzáadása > Hálózati... nyomtató hozzáadása
Sabikusz Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 oké, ez megvan, de a hálózati nyomtatók között nem találta meg a windows a nyomtatót. És tallózni sem tudom. tehát nem tudom hozzáadni a nyomtatót a nyomtató listához. Ha meg véletlenül sikerül hozzáadni a nyomtatót, akkor meg semmit sem hajlandó kinyomtatni. Pedig azt írja, hogy üzemkész a nyomtató.
Pjotr Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A nyomtató driverében nincs olyan mód, hogy hálózati nyomtató telepítése?
Dave891 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A routerhez adott CD-n rajta van pdf (?) formátumban a használati utasítás. Annak azt hiszem, hogy a végefelé le van írva, mit hogy kell csinálni. Megjegyzem, én egyszer megpróbáltam, nem sikerült . Ugyanez a nyomtatóm és routerem van.
Sabikusz Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 igen, én is megpróbáltam már az a pdf leírás alapján csinálni, de sajnos nekem sem sikerült. és a nyomtató telepítésénél nem látok olyan választási lehetõséget, mint a hálózati nyomtató
Nyári zoltán Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Küldök egy részletes leirást a routerrel kapcsolatban, a d-link cég Mo-i. "technical support" kolléga jóvoltából.. zomaxx@extra.hu
Recommended Posts