Jump to content
GSForum - Segélyvonal

DI-524up rputer HP Laserjet 1020

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem felétek. Vettem egy DI-624UP routert, melyen van egy USB nyomtató port. Meg van egy HP LaserJet1020-am is. Ezt a nyomtatót szeretném rajta üzemeltetni. A router pontos infót ad a nyomtató típusáról, de sajna a nyomtatás nem megy. A gépemen Vista fut és nem tudom, hogy hogyan kell beállítani. A párom gépén XP fut, de sajna azon sem tudom beállítani.

Van valakinek valami ötlete a megoldásra?

Posted

START > Beállítások > Vezérlõpult > Nyomtatók > felül: Nyomtató hozzáadása > Hálózati... nyomtató hozzáadása

Posted

oké, ez megvan, de a hálózati nyomtatók között nem találta meg a windows a nyomtatót. És tallózni sem tudom. :nem: tehát nem tudom hozzáadni a nyomtatót a nyomtató listához.

Ha meg véletlenül sikerül hozzáadni a nyomtatót, akkor meg semmit sem hajlandó kinyomtatni. Pedig azt írja, hogy üzemkész a nyomtató. :huh:

Posted

A nyomtató driverében nincs olyan mód, hogy hálózati nyomtató telepítése?

Posted

A routerhez adott CD-n rajta van pdf (?) formátumban a használati utasítás. Annak azt hiszem, hogy a végefelé le van írva, mit hogy kell csinálni. Megjegyzem, én egyszer megpróbáltam, nem sikerült :nem: . Ugyanez a nyomtatóm és routerem van.

Posted

igen, én is megpróbáltam már az a pdf leírás alapján csinálni, de sajnos nekem sem sikerült. :(

és a nyomtató telepítésénél nem látok olyan választási lehetõséget, mint a hálózati nyomtató :(

Nyári zoltán
Posted

Küldök egy részletes leirást a routerrel kapcsolatban, a d-link cég Mo-i. "technical support" kolléga jóvoltából..

zomaxx@extra.hu

Posted

Oké, köszönöm! :)

• 4 months later...