Jump to content
GSForum - Segélyvonal

kormány

Recommended Posts

imi.nemeth
Posted

Eddig billentyűzetről irányítgattam a Ford Racing 3-at. AZ Easy szintű pályákon szinte koppanás nélkül irányítottam a fel, le, jobbra, balra nyilakkal full gázzal (vagyis a fel irányú nyíl folyamatos!!! nyomva tartásával). Aztán vettem egy Logitech grand turismo kormányt. Most pedig használni is szeretném. Nem tudom hogy settingsben miket és hogyan állítsak mert egyenlőre egyelőre a billentyűzes kormányozhatóságtól fényévekkel van lemaradva, az igazi utcai autóvezetéshez meg egyszerűen ne is hasonlítsuk.

Kis sebességnél is koppanok az út széleken nem hogy a gyors iramnál. Valami pozícióbeállítással kísérleteztem Controller Setupban: Deadzone és Linearity értékének beállításával, valamint Controller Setup->Calibrate-ban X-axis értékének változtatásával. Tök mindegy mit hova állítok, a járgányokat nem tudom az úton tartani még kis sebességnél sem. Ennyire béna azért nem vagyok. Tudja valaki a kormány beállításokat normális vezetéshez vagy ez mindenkinél ilyen? Mert ez nagy nudli eddig. üdv Imi

NEM SMS, fórum! Kéretik szóközöket rakni minden írásjel után!

Posted

Vezérlőpult->játékvezérlők. Ott kiválasztod a kormányod->tulajdonságok. Ott a kis kereszt hol van/mit csinál (középen kell lennie, mozdolatlanul. Ha kormány fordítgatod, akkor jobbra-balra kitér, gáz/fékre fel-le mozog stb.)?

Ha a zárójelben lévő dolgok nem teljesülnek, akkor kalibrálni kell (ugyanitt megteheted - értelemszerű).

Ha ez rendben van... Hát akkor gyakorlás :D . Én mondjuk mindig is kormányról játszottam ilyen játékokat (GTR1-2 (ez az igazi!), NFS sorozat), billentyűzetről el se tudom gépzelni.

A játékhoz a legfrissebb patch-et szedd le. A játékon belüli kormány állítgatás a játéktól függ. Az alapokat viszont onnan a vezérlőpultól veszi át.