Jump to content
GSForum - Segélyvonal

kormány


imi.nemeth

Recommended Posts

imi.nemeth

Eddig billentyűzetről irányítgattam a Ford Racing 3-at. AZ Easy szintű pályákon szinte koppanás nélkül irányítottam a fel, le, jobbra, balra nyilakkal full gázzal (vagyis a fel irányú nyíl folyamatos!!! nyomva tartásával). Aztán vettem egy Logitech grand turismo kormányt. Most pedig használni is szeretném. Nem tudom hogy settingsben miket és hogyan állítsak mert egyenlőre egyelőre a billentyűzes kormányozhatóságtól fényévekkel van lemaradva, az igazi utcai autóvezetéshez meg egyszerűen ne is hasonlítsuk.

 

Kis sebességnél is koppanok az út széleken nem hogy a gyors iramnál. Valami pozícióbeállítással kísérleteztem Controller Setupban: Deadzone és Linearity értékének beállításával, valamint Controller Setup->Calibrate-ban X-axis értékének változtatásával. Tök mindegy mit hova állítok, a járgányokat nem tudom az úton tartani még kis sebességnél sem. Ennyire béna azért nem vagyok. Tudja valaki a kormány beállításokat normális vezetéshez vagy ez mindenkinél ilyen? Mert ez nagy nudli eddig. üdv Imi

 

NEM SMS, fórum! Kéretik szóközöket rakni minden írásjel után!

Link to comment
Share on other sites

Omega32

Vezérlőpult->játékvezérlők. Ott kiválasztod a kormányod->tulajdonságok. Ott a kis kereszt hol van/mit csinál (középen kell lennie, mozdolatlanul. Ha kormány fordítgatod, akkor jobbra-balra kitér, gáz/fékre fel-le mozog stb.)?

 

Ha a zárójelben lévő dolgok nem teljesülnek, akkor kalibrálni kell (ugyanitt megteheted - értelemszerű).

 

Ha ez rendben van... Hát akkor gyakorlás :D . Én mondjuk mindig is kormányról játszottam ilyen játékokat (GTR1-2 (ez az igazi!), NFS sorozat), billentyűzetről el se tudom gépzelni.

 

A játékhoz a legfrissebb patch-et szedd le. A játékon belüli kormány állítgatás a játéktól függ. Az alapokat viszont onnan a vezérlőpultól veszi át.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...