Predator Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Vettem egy HP Business navigátort 614c készüléket, de ráfaragtam, mert angol, én meg tök hülye vagyok az angol nyelvhez. Tud valaki magyarosítást, esetleg van rá esély, hogy valamikor lesz rá, vagy valami egyéb módszer?
TheSaurus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ha be irod a googléba hogy HP Business 614c magyarítás talál neked 1 csomot vagyis létezik. hogy hogy kell telepiteni azt Nem tudom keress valakit akinek meg vana cédéje és kölcsön adja. Ha beírod a Google-ba, hogy HP Business 614c magyarítás, talál neked egy csomót, vagyis létezik. Hogy hogyan kell telepíteni, azt nem tudom. Keress valakit, akinek megvan a CD-je, és kölcsönadja.
Predator Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Nem tudom, hol olvastál erről az infóról, de én még nem találtam ilyet, írhat erről a google bármit.
TheSaurus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080515/HPB614c...ltoltes.hu_.jpg
Timer Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Szaktársak, kellene egy kis segítség! Ugyan Windows Mobile 5-re vonatkozik a kérdés, ennél jobb helyet nem találtam neki, és valamelyest ide is aktuális. Szóval. Win Mobile 5-ös PDA-mat szeretném rávenni, hogy Bluetooth-on keresztül használja a mobilomról érkezõ mobilnetet. Elakadtam a beállításokkal, egyfolytában betárcsázást kér, GPRS-re nincs dedikált menüpont az oprendszerben. Tudnátok mutatni egy leírást hozzá, vagy elmondani, hogy mit és hogyan kellene konfigurálnom? PC-vel megy a mobilos net, PC netét megosztva a PDA-n is van, dehát ez nem megoldás. Köszönöm!
apeter Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kedves Mindenki! Lehet Win Mobile 5.0-ról 6.0-ra upgradelni? Airis T620-ast kellene! PDA-k esetén ez a lehetõség létezik? "Házilag" kivitelezhetõ? Van egyáltalán értelme? Péter
melanie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Sziasztok! Amikor rádugom a PDA-mat a számítógépre és indul az activesync az utóbbi idõben a következõ üzenetet írjas ki: "Az eszköz jelenleg zárolva van. a számítógéphez való kapcsolódáshoz, vagy a számítógéppel való szinkronizáláshoz oldja fel az eszköz zárolását!" de nem tudom, hol kell feloldani :-) és így nem tudok sem rámásolni semmit, sem róla átmásolni semmit. Kérlek, segítsetek! Elõre is köszi. Melanie
Pjotr Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Keress a PDA-n egy HOLD nevû gombot, kapcsolt át másik állásba. Esetleg lehet, hogy szoftveres a zárása, úgy, mint a telefonoknál (billentyûzár).
melanie Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Megnyomtam rajta a "Nem vagyok szõke" gombot, de sajna attól sem lett jobb! :-) Melanie
Predator Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Start--Programs jobb felsõ sarok klik --Active sync dugd ösze a gépel és a pda kersztül aktiváld az active sincet ha így sem megy keresél egy szakit vagy Hard reset de akkor elvész minden adatod.
gigamama Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Elég rég volt az utolsó komment, de remélem most elõre kerül majd a topic. Most készülök új telefont venni, és szeretném ha elmondanátok a véleményeteket a WM-rõl. Megéri-e, vagy elég egy symbianos is? Amire én használni szeretném az emailezés, böngészés (lehetõleg wifin), msn, office doksik szerkesztése
cappy Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gigamama! ezekre, amiket felsoroltál kivétel nélkül tudod használni a WM rendszerrel felfegyverzett készülékeket. Nekem a symbian-nal sincs semmi bajom, de hát azért a WM mégiscsak microsoft fejlesztés, tehát eleve sokkal felhasználóbarátabb mint a többi mobilos rendszer.
gigamama Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 És ez nem fizetõs? Vagy telefon mellé adják ingyen? Vannak rá plusz alkalmazások?
Claubabee Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) Fiúkák, ti olyan okosak vagytok, szerintetek a HTC Touch Diamond vagy a Samsung Omnia jobb? Nekem a Diamond szexibb, de egy barátom azt mondta, hogy annak bonyibb a menüje.. Mit javasoltok? Edited December 10, 2008 by Claubabee
gigamama Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Én úgy tudom, hogy mind a két telefonon WM 6.1-es van, és az ugyan olyan. Ez olyan mintha két külön gépre felraksz windows xp-t. Az is ugyan olyan lesz. Ez is ugyan olyan gyárilag, de utána te teljes mértékben testreszabhatod már magadnak. Én csak azzal nem vagyok tisztában, hogy ezek ingyenesek, vagy fizetõsek
Claubabee Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 köszi, azt hiszem értem de akkor a telcsinek nincs is saját menüje? valami különbség biztos van
gigamama Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 köszi, azt hiszem értem de akkor a telcsinek nincs is saját menüje? valami különbség biztos van Igen van különbség az egyik egy HTC Toouch Diamond a másik meg egy Samsung Omnia De nézd meg a Pjotr által belinkelt leírásokat, abban benne van minden a két készülékrõl.
Claubabee Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Samsung Omnia HTC Touch Diamond köszi :* óó, itt azt írja, hogy az Omniának nem 4:3 a felbontása, ezért néhány progi el sem indul rajta.. ezek melyik progik lehetnek??
cappy Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 nekem fogalmam sincs, hogy milyen programok ne indulhatnának rajta emiatt. Nem lehet olyan jelentõs a dolog, nekem bejön az Omnia amúgy is
[OP]Destroy-man Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pl. a gyári Igo8 nem megy így vele... De torrenten találni fogsz olyan változatot, ami menni fog.
nemszeretem Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 óó, itt azt írja, hogy az Omniának nem 4:3 a felbontása, ezért néhány progi el sem indul rajta.. ezek melyik progik lehetnek?? 240x400-as a felbontása, de ez maximum olyan problémát okozhat, haogy nem fedi be a teljes képernyõt az alkalmazás. Gondolj bele, ha tévében lenyomnak egy szélesvásznú filmet, attól még tudod nézni, nem kell venned külön hozzá egy szélesvásznú tévét:P
Claubabee Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 köszi a segítséget, fiúk egyéb észrevétel valaki? sürgõõõs
Guest Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Sziasztok! Samsung i900hoz milyen vírusvédelem létezik? Valószínûleg megfertõzte a számítógépem...
Recommended Posts