misa Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ez nagyon szép, de pl. immunizálásról a helyreállításról egy szót se szól. Ha már teljességre törekednék, akkor a specális módról is szót kéne ejteni, különösen a beállításokról. De egyszer majd rájövök ----------- üdv Misa
Ruzsa Dániel Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nem tudom, a google pl. biztos segítene...És a leírás nagyon érdekes és szerintem elég egyértelmû.
MERNOK Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Mit jelent az immunizálás? Mi történik,ha rákattintok az immunizálásra?
misa Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A kérdés jó, magam se tudom. Elsõ alkalommal rákattintottam az immunizálás ikonra, több mint ezer folyamatot feketelistára tett. De, hogy, ezt hol lehet megnézni, azt nem tudom. Ezért írtam hogy célszerû lenne, ha a fontosabb programokról több "érthetõ" magyarázatot is kapna az, aki nem nagyon ért a géphez, csak "tudatlan" felhasználóként használja. Nekem vannak olyan problémáim amiket meg tudok már magam is javítani, de a fontosabb védelmet biztosítõ programokhoz nem merek nyúlni, nehogy tönkretegyek valamit. üdv Misa
Ruzsa Dániel Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Immunizálod a géped, magyarul a friss adatbázis beépül a rezidens védelembe és egyre több veszéllye szembe leszel védett...Persze ez nem biztos...Csak gondolom!
misa Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Szerintem az immunizálás olyan folyamatokat tesz feketelistára, melyek valamilyen szinten ártalmasak lehetnek. Én így gondolom, de a feketelista egyáltalán megtalálható valahol? A rezidens frissítését a"frissités oldalon" lehet elvégezni. üdv Misa
Ruzsa Dániel Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Hát a feketelista az bent van a program adatbázisában és innen szûri/blokkolja a káros elemeket, szerintem neked erre nincs szükséged, csak élvezd ahogy kinírja a kémprogramokat!
Ruzsa Dániel Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a programmal kapcsolatban, hogy be van kapcsolva benne az IE védelem, ez vontakozik az IE motoros böngészõkre is, pl: AvantBrowser
Soma01 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Persze,hogy vonatkozik! De nekem is lenne 1 kérdésem! A TeaTimer rezidens mikor megjelenik a figyelmeztetõ ablak,hogy egy adot tevékenységet blokkoljon e. Nem látszik rendesen az Enged ill. a Tilt gomb. 1.4-es ver. Mi a baj? Mit kell állítani? Régi dolog ez már, de nem tudom mi a megoldás rá!
Ruzsa Dániel Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Azt szeretném kérdezni, nektek mennyi idõ alatt megy le a keresés...Nekem 15 perc körül...picit sok!
Ruzsa Dániel Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Köszi mindenkinek a választ! Most megnyugodtam!
Ruzsa Dániel Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Az lenne a kérédsem, hogy tegnap a spybot ellenõrzés közben két elemt talált, nevezetesen az sp2 antiviru ill. tûzfal meglétét és aktivitását figyelõ dolgokat! Nem törölötem õket! Ugye ez nem baj, vagy kellett volna?
@Berecz Dénes@ Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nekem meg újonnan a következõ programokat, vagy azok komponnseit találja meg: Acrobat Reader, a Nero, az Internet Explorer, MS Medi Player, Ms Office 10.0 (Excel), Ms Office 10.0 (PowerPoint), Ms Office 10.0 (Word), Ms Office 10.0, Ms Paint, Virtual Dub, Winrar.
Ruzsa Dániel Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hát én már tényleg nem tudom, hogy mi van, ha ilyen programokat is spywarenek néz! Valaki nagyon hozzáértõ tud erre magyarázatot adni?
zico Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Most futtattam, elõtte frissítés is volt. Nincs gond. Kép.
mizsi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nekem meg újonnan a következõ programokat, vagy azok komponnseit találja meg: Acrobat Reader, a Nero, az Internet Explorer, MS Medi Player, Ms Office 10.0 (Excel), Ms Office 10.0 (PowerPoint), Ms Office 10.0 (Word), Ms Office 10.0, Ms Paint, Virtual Dub, Winrar. Nem a programokat találja meg, hanem a programok által generált temp fájlokat, amik pl. a programban az utoljára használt fájlok listáját tartalmazza. Ezek nem veszélyes elemek, azért jelzi õket zölddel (nem pirossal). De a Spybot beállításában, a Fájlkészletek-nél ki kell venni a pipát a "Használati nyomok" elõl, és akkor azokat nem jelzi ki a következõ kereséskor!
fbal Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy eddig lefutattam a keresõt, amit talált kijavitotta. Most azontúl, hogy mindent kijavitott maradt egy Log amin belül van egy SchedLgU.Txt (biztonsági másolat file) amivel nem tud mit kezdeni csak minden keresés után ott van és nem tudom eltávolitani. Elvileg errõl a file-ról a súgó-ban is tesz megjegyzést de nem jutottam semmire. Elõre is köszi fbal
fbal Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tudom, ezt én is megtaláltam, de sajnos ennek ellenére sem sikerül. Nem találom ezt a still image monitort sehol sem. Azért köszi. Üdv
Soma01 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A teatimer-t hogyan lehet úgy beállítani, hogy ne írja mindig ki, hogy xy engedélyezve... Ha már egyszer megengedtem, maradjon csendbe. Ha a törléskor szól, az rendben, de ha már valami rég nincs ott, akkor miért szól minden bekapcsoláskor, hogy engedélyezve?
Soma01 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Na, megoldottam, utánna olvastam. DE esküszöm, eddig is kerestem rengetegszer, de még nem találtam egyszer sem. Ill. nem mûködött amit találtam. Szóval akinek ilyen baja van: Kilép a teatimer-bõl szabályosan. (jobb klikk, kilépés) aztán újra indítja kézzel abból a könyvtárból ahová telepítve van a Spybot. Nem parancsikonnal meg ilyenek! Oda kell menni TC-vel vagy Explorer-rel Intézõvel vagy ilyesmivel.
Recommended Posts