Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Programok betöltõdése (windows)


gilgames

Recommended Posts

gilgames

Hali!

Lenne egy dolog, amiben szeretnék segítséget kérni.

Szóval, mint minden programokkal megrakott gépen, sok az automatikusan induló program, amik a windows-szal együtt töltõdnek be. Persze erre van számtalan program, amivel ki tudom kapcsolni õket (Startup, registry, msconfig..blabla...). Szóval ez nem jelent problémát.

De egyéb gondom támadt, illetve egyebet szeretnék csinálni ezekkel a programokkal. Valahogy szeretném szabályozni a betöltõdési sorrendet, vagyis legalábbis késleltetni a betöltõdést, mert hát lassabb is a gép, ha minden egyszerre töltõdik be.

Ehhez kérnék esetleg valamiféle segítséget vagy ha tudna esetleg valaki ajánlani egy programot, amivel elérhetem, amit szeretnék.

Kb. ennyi!

Elõre is kösz!

Link to comment
Share on other sites

RedArc

Régebben használtam a Winpatrol program ezen funkcióját (delayed start). Választhatsz, hogy minden felhasználóra vagy csak a "current user"-re vonatkozzon. Az opciók között pedig megadhatod a késleltetett indulás idejét.

Link to comment
Share on other sites

gilgames

Kösz. Megnéztem, de maradok inkább a sima betöltésnél, végül is legfeljebb 10-20 másodpercet nyerhetek meg a Kasperskyvel így sem nagyon bír, de azért kösz.

Pá...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...