HUNHussy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Üdvözlet! Rendelkezem egy a témában leírt típusszámú asus laptoppal, és volna egy aprócska problémám. Mégpedig az, hogy feltelepítettem a windows vista operációs rendszert. Ezzel nincs is semmi gond, csak kipróbálnám rajta a windows xp-t. Ezzel van két gond. Az egyik az, hogy nem kaptam hozzá xp-s driver lemezt, és nem tudom, hogy honnan juthatnék hozzá, mert a support.asus.com oldalon számomra elég bonyolult, a másik pedig, hogy amikor beteszem az xp telepítõlemezt, akkor nem talál használható merevlemezt. Sajnos ezt tapasztaltam az asztali pc-men, és ott nemigen foglalkoztam vele. Remélem tunak segíteni. Elég fontos volna. Elõre is köszönöm.
Alex99 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 At f3s-ek nem támogatják az XP-t. Esetleg meg lehet kókányolni. Link. A sata merelemezt meg nem ismeri fel az XP telepítõje.
HUNHussy Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 A sata lemezt felismeri az XP. Több gépet is telepítettem már, amiben sata merevlemez volt, és tökéletesen feltelepült.
Alex99 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Én is. De az alap XP nem teszi meg. Bele kell tetetni azt a drivert. De kukkolod meg a guideot is, ott is le van írva.
longjoe Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Üdv a hozászoloknak. XP-problémák nálam is voltak.Xp telepitõ nem ismerte fel a merev lemezt:én megoldásom BIOS-ban át állitotam a sata-ra vonatkozó modot. Utána szépen települt.Majd Driver telepités után maradt egy ismeretlen eszköz.Turbo memory.A csomagolás oldalán található adat táblázatból deritetem ki a tipusát ,keresöbe beirva a levono oldalán találtam hozzá megoldást/az XP nem támogatja a turbo memoryt,a levono drivere letiltja normálisan/ azota boldogan használom.
Recommended Posts