Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Üdvözlet!

Rendelkezem egy a témában leírt típusszámú asus laptoppal, és volna egy aprócska problémám.

Mégpedig az, hogy feltelepítettem a windows vista operációs rendszert. Ezzel nincs is semmi gond, csak kipróbálnám rajta a windows xp-t. Ezzel van két gond. Az egyik az, hogy nem kaptam hozzá xp-s driver lemezt, és nem tudom, hogy honnan juthatnék hozzá, mert a support.asus.com oldalon számomra elég bonyolult, a másik pedig, hogy amikor beteszem az xp telepítõlemezt, akkor nem talál használható merevlemezt. Sajnos ezt tapasztaltam az asztali pc-men, és ott nemigen foglalkoztam vele. Remélem tunak segíteni. Elég fontos volna. Elõre is köszönöm.

Posted

At f3s-ek nem támogatják az XP-t. Esetleg meg lehet kókányolni. :DLink.

A sata merelemezt meg nem ismeri fel az XP telepítõje.

Posted

A sata lemezt felismeri az XP. Több gépet is telepítettem már, amiben sata merevlemez volt, és tökéletesen feltelepült.

Posted

Én is. :D De az alap XP nem teszi meg. Bele kell tetetni azt a drivert. ;) De kukkolod meg a guideot is, ott is le van írva.

• 5 months later...
Posted

Üdv a hozászoloknak.

XP-problémák nálam is voltak.Xp telepitõ nem ismerte fel a merev lemezt:én megoldásom BIOS-ban át állitotam a sata-ra vonatkozó modot.

Utána szépen települt.Majd Driver telepités után maradt egy ismeretlen eszköz.Turbo memory.A csomagolás oldalán található adat táblázatból deritetem ki a tipusát ,keresöbe beirva a levono oldalán találtam hozzá megoldást/az XP nem támogatja a turbo memoryt,a levono drivere letiltja normálisan/ azota boldogan használom. ;)