HUNHussy 0 Share Posted May 7, 2008 Üdvözlet! Rendelkezem egy a témában leírt típusszámú asus laptoppal, és volna egy aprócska problémám. Mégpedig az, hogy feltelepítettem a windows vista operációs rendszert. Ezzel nincs is semmi gond, csak kipróbálnám rajta a windows xp-t. Ezzel van két gond. Az egyik az, hogy nem kaptam hozzá xp-s driver lemezt, és nem tudom, hogy honnan juthatnék hozzá, mert a support.asus.com oldalon számomra elég bonyolult, a másik pedig, hogy amikor beteszem az xp telepítõlemezt, akkor nem talál használható merevlemezt. Sajnos ezt tapasztaltam az asztali pc-men, és ott nemigen foglalkoztam vele. Remélem tunak segíteni. Elég fontos volna. Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted May 7, 2008 At f3s-ek nem támogatják az XP-t. Esetleg meg lehet kókányolni. Link. A sata merelemezt meg nem ismeri fel az XP telepítõje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNHussy 0 Author Share Posted May 7, 2008 A sata lemezt felismeri az XP. Több gépet is telepítettem már, amiben sata merevlemez volt, és tökéletesen feltelepült. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted May 7, 2008 Én is. De az alap XP nem teszi meg. Bele kell tetetni azt a drivert. De kukkolod meg a guideot is, ott is le van írva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
longjoe 0 Share Posted October 10, 2008 Üdv a hozászoloknak. XP-problémák nálam is voltak.Xp telepitõ nem ismerte fel a merev lemezt:én megoldásom BIOS-ban át állitotam a sata-ra vonatkozó modot. Utána szépen települt.Majd Driver telepités után maradt egy ismeretlen eszköz.Turbo memory.A csomagolás oldalán található adat táblázatból deritetem ki a tipusát ,keresöbe beirva a levono oldalán találtam hozzá megoldást/az XP nem támogatja a turbo memoryt,a levono drivere letiltja normálisan/ azota boldogan használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts