TheSaurus Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Azt hiszem, ilyen téma még nincs. Ha van, kuka (mármint ez). Nekem mondhatni mániám az effélék kipróbálása, kezdve a NC 1-tõl (aminek még verziószáma sem volt) 4-ig, a Volkov C, X-tree Gold, DOS navigator, FolderBox (Intézõ kiegészítõ), FreeCommander, Gyula's Navigator, és így tovább. Most nem az otthoni gépet nyûvöm, de ha lesz idõm ( ), valahová felrakom a gyûjteményemet letöltögetés végett.
Senda Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 szia TheSaurus. Elõször is: köszi a Free Commanderes választ, még kutakodom, hogy tényleg nem licences -e vállalati szférában. És közben találtam három fájlkezelõt. Unreal Commander, muCommander, meg CubicExplorer. a muCommander linuxos "találmány", de van windowsos alternatívája is. Lehet, hogy hülye kérdés, de ez esetben ez nem totál ingyenes mindennemû felhasználáskor? Vagy a windowsos alt.nál bejöhet a licenc?
TheSaurus Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080430/fc_www....ltoltes.hu_.jpg Ezt írja magáról a FC. A Windowsos Linuxosról nem tudom.
Ati33 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Az Unreal Commanderre hogyan lehet plugint telepíteni? Konkrétan az Imagine képnézegetõ plugin érdekelne.
Razak_255 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ati33: Úgy hogy letöltöd a plugint. Az megnyitod (tömörítve van) és akkor érzékeli, hogy ez számára egy plugin és felteszi a kérdést, hogy akarod-e telepíteni
Recommended Posts