Karcsi1001 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Segítség! Eltûnt a Gmailembõl a " Gyors kapcsolatok " funkció! Hiába próbálkozom visszaállítani, nem megy, nem találok semmit sem, ami visszaállítaná. Tegnapig jó volt. Egyáltalán, miért tûnt el? Valamit elnyomtam? Laptopot használok, az asztalin rendben van. Ha tud valaki segíteni, tanácsot adni, nagyon megköszönném. (Nem vagyok hozzáértõ).
Omega32 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hátha az asztalin rendben van, akkor töröld a notebookodon lévõ böngészõ ideiglenes tárát, cookie-kat stb. (ha tényleg elnyomtál valamit - egyébként én is gmail-t használok, de nem tudom mi ez a gyorskapcsolatok... A chat rész?). A másik lehetõség, hogy a védelmiszoftveredben állítottál el valamit, ami így blokkolja...
Karcsi1001 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 A cimtár felett van, ha ráviszem az egeret, megjeleníti az email címet és közvetlenül lehet levelet is írni. Valami biztosan a laptoppal történt, csak én nem negyon értek hozzá. De a cookikat megpróbálom mindjárt.
Karcsi1001 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Megoldódott, rájöttem. Az a baj, hogy letöltöttem a Firefox 3 Beta 5-öt, és az nem kezeli ezt funkciót. A régebbi verziók és az IE is kezeli. Azért köszi a tanácsot!
Omega32 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ez eszembe se jutott . Akkor az béta jelzés, tényleg béta.
fbal Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Sziasztok! Remélem, aki otthon van a gmail használatában tud segíteni. A következõ a problémám: Gmail-ben a leveleket elvileg el lehet látni cimkékkel, vagyis pl. ha kapok egy havertól levelet és azt ellátom mondjuk egy "Barátok" cimkével akkor onnantól kezdve ha attól a havertól újra kapok egy mailt akkor automatikusan mellé kerül a "Barátok" cimke, na és itt jön a gondom: hiába állítom be bárkinél is az adott cimkét, ha jön tõle levél akkor soha nem kerül mellé automatikusan a már korábban beállított cimke. Tudna ebben valaki segíteni? Elõre is köszi
humorgumo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Sziasztok 1 héten belül 2x fordult elő velem az hogy nem tudok belépni sehogyan sem a gmail fiókomba, mert azt írja ki, hogy failed to log in. Nálatok is kihagy a szerver mostanában? Ugyanis igényeltem új jelszót is de aztán furcsa módon másnap beléptem a foxon keresztül...most megint úgyanaz a szitu,és dühít mert 2 éven át semmi bajom nem volt :(
vodás Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Gmail mai kicseszése: nem érhetõ el a Picasaweb, sem az iGoogle. Nem fogadja el a jelszót. Weben csak szoliban használom, de tegnap még mûködött. Ja és hogy még szebb legyen a helyzet, a hírszolgálat sincs sehol. A www.news.google.com csak angolul érhetõ el. Gugliék már megint nagyot alakítottak.
arpsoft Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Engem csak ez a kikapcsolhatatlan "beszélgetés" funkció zavar. De nagyon.
KGigi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Be lehet állítani rejtett állapotot a Labsnál, ami most már a magyar Gmailnél is elérhetõ.
payskin Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 @fbal: nem tudom, aktuális-e még, de tévedésben vagy! Azzal, hogy felcímkézel egy levelet, még nem fog legközelebb automatikusan címkézõdni az ugyanettõl a feladótól jövõ levél! Ehhez szabályt kell csinálni a Settingsben a Filter fülön (magyarban, gondolom, Beállítások --> Szûrõ?). @vodás: ennek mi köze is volt a GMailhez egész konkrétan? Azt jól értem, hogy te szoláriumba jársz internetezni? @arpsoft: Better Gmail2 kiegészítõt ismered Firefoxhoz? Legbesztebb!
vodás Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kedves Balázs: szoli szakzsargonban szolgálat. Vagyis munkahely. A Gmail: írtam, válaszoltak, jelszót cseréltem. POP3-al Mûködik a levelezés, weben nem. Állítólag az Opera "nem támogatott böngészõ". Nagyszerû.
KGigi Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tökéletesen megy Operával. Még a beépített levelezõkliense is együttmûködik a Gmail-lel.
arpsoft Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Nem erre gondoltam, vagy csak nem tudom beállítani, amit szeretnék. Én azt kívánnám elérni, hogy az azonos tárgyú leveleket ne fűzze össze egybe a gmail, hanem maradjon minden levél a helyén, amit én küldtem az elküldöttbe, amit kaptam az az érkezett-be. Most hol itt van hol ott, attól függ, jött-e válasz már vagy sem. Borzasztó.
Calyd Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Érdekes, hogy ez zavar. Én ezt imádom benne! Egyébként minden levél az érkezettek között van, az általad küldött is, ha legalább egyszer érkezett rá válasz. Tehát amit neked küldtek, az sosem vándorol, amit te küldesz, az is csak maximum egyszer. Nálam legalábbis így van, és semmit nem állítottam be - most keresgéltem ilyen beállítást, de nem találtam. A Firefoxhoz egyébként több Gmail-es kiegészítõ is van, nemcsak az, amit Balázs ajánlott. Hátha valamelyikben megtalálod amit keresel.
KGigi Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Amennyire én tapasztalom, ez így van és kész. POP3-mal és IMAP-el is így működik. Én sem találtam ilyen beállítást.
szmolkalaszlo Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Szaisztok! Ha valaki tud, kérem segítsen! Levelet akartam küldeni (2009.06.06, hátha csak valamilyen, a mai napon aktuális rendszerhibáról van szó). Csatolni szerettem volna különféle állományokat. Köztük .doc és .pdf állományt. A word állományát sikerült is csatlnom, de a .pdf állományt többszöri próbálkozásra sem. Böngészõt váltottam (firefox - IE8), de semmi. Böngészõt újra indítottam, ismét semmi. A hibaüzenet: Attachment failed. This may be due to a proxy or firewall. A gépemen az eset védelmi szoftver van fent, próbáltam kutakodni benne, de fogalmam sincs hol kellene lennie olyan beállításnak ami a pdf társítást akadályozná. Ráadásul tegnapelõttig nem volt ilyen problémám. D-LINK 624+ routeren kapcsolódok (wifin) a netre. Lehet, hogy a router lenne a hibás? De ebben hol kell ilyen beállítást keresni? De csak hajlok arra a következtetésre, hogy a google dadog megint, mert a hotmail-es fiókomból minden további nélkül elment a levél a csatolmányokkal együtt. Amit viszont nem szeretnék: mostantól új levelezõt, vagy ami még rosszabb párhuzamosan kettõt használni. Üdv, és köszi elõre is.
Dave891 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pedig nálad a hiba, nekem tökéletesen mûködik. Nem hiszem, hogy a routerrel lenne gond, nekem D-Link 524-esem van, nincs vele baj. Tûzfal szerintem kizárható, bár kipróbálhatod, hogy mi történik, ha egy teszt erejéig kikapcsolod. Esetleg proxy-n keresztül netezel?
szmolkalaszlo Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nem, nem proxin keresztül. Sõt most már a g-mailt is csak a régi html módban tudom elérni. A fiókom 10%-os. Még az sem lehet, hogy nagyon tele lenne.
KGigi Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Szerintem nézz körül vírusügyben. Nézd át az Internet Explorer beállításait is, különös tekintettel a proxykra. Az, hogy Te nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy a géped sem használ.
szmolkalaszlo Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 OK. Köszi! Lefuttatok egy keresést az esettel. Nem tudom az elég-e?!
Denibaby Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Helló! Nem tudok szöveget írni! Vagyis címzett, másolatot kap, tárgy, csatolás rendben, de a kurzor nem vált át írás módba a szövegmezőben. Így van ez a freemail-ben is. A szolgáltatóm mail-fiókja az alapértelmezett, és ide futnak be a fenti 2 címre érkezők...ezzel nincs is gond, itt írni is tudok. A probléma nem régi keletű.
KGigi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Másik böngészõvel próbáltad? Egyébként nálam nincsen probléma.
Recommended Posts