bartha janos Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Üdv mindenkinek! Szeretnék átkonvertálni egy AVI filmet felirattal DVD formátumra, a felirat fájlja srt vagy sub fájl. Ezeket a fájlokat át lehet konvertálni? Próbáltam, és nem mûködik. Mit ajánlotok? Köszönöm!
sourcya Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Sziasztok! Tudom,hogy ez egy igen értelmetlen kérdés,de feltudnátok sorolni azokat a programokat, amik normálisan átkonvertálnak egy avi-t dvd formátumba, úgy hogy a feliratot vagy beleégetik a filmbe, vagy hozzá lehet adni, azaz mint egy normális dvd-n, ahol választhatsz hogy vagy felirattal, vagy a nélkül nézed a filmet.. nagyon megköszönném a segítséget! minél hamarabb szükségm lenne egy ilyen programra, és nem tudom hogy melyik a legmegfelelõbb!
Quarker Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Vannak olyan AVI filmek, amiknek Media Playerben nincs hangjuk, de pl. VLC playerben van. Ezeknek a filmeknek asztali dvd-lejátszón lesz hangjuk, mit gondoltok?
Fujitsu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Vannak olyan AVI filmek, amiknek Media Playerben nincs hangjuk, de pl. VLC playerben van. Gyanítom, hogy ezek DivX formátumú filmek. Ha a lejátszód támogatja a DivX formátumot, akkor lesz hangjuk ezeknek a filmeknek.
Quarker Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Valóban DivX, akkor jó lesz asztali lejátszóval is. Bár érdekes módon van olyan DivX film, aminek MP-ben is van hangja.
zorzy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ez vegyes, hogy melyik mit és hogyan játszik le, akárcsak az asztalinál. Pl az én asztalim néha szaggatva játsza le a divixet. Ezért érdemes átkonvertálni dvdbe akkor lesz hangja mindenhol biztosan és a képi dolgok is rendben lesznek. Végül is ez egy konvertálásról szóló topik.......
peva11 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Sziasztok! Kaptam egy két darabban lévő avi-s filmet, és azt átkonvertáltam egy darab dvd filmre a WINAVI progival, és kimentettem lemezre a NERO EXPRESS-szel. A problémám, hogy mindig menüt készít, és a filmet jelenetekre bontva kínálja lejátszásra- ami végülis annyiból nem gond, hogy, ha az első jelenettől indítom lejátsza végig. Ez csupán egy szépséghiba, amit ha lehet kiküszöbölnék, csak nem tudom, hogy melyik progiban , hol kellene a beállításokon változtatni, hogy menü nélkül azonnal lejátsza a filmet.
Recommended Posts