bedecs.hu Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Az MSN-t mindenki ismeri, majdnem mindenki használja. A szolgáltatás olyan amilyen, a kliens pedig szerintem maga a borzalom. (Én legalábbis gyűlölöm az M$ féle klienst). Szerencsére van a Gaim utódja a Pidgin ami amellett hogy gyorsabb, letisztultabb és stabilabb mint az MSN valamennyi elterjedt azonnali üzenetküldő szolgálatással megbirkózik (MSN, ICQ, Gtalk, AIM...) A kérdésem az lenne, hogy nem e tudja valaki, hogy kell kikapcsolni az egyéni hangulatjelek megjelenítését?! Öngyilkos tudnék lenni, mikor beszélek egy ismerősömmel akinek az M$N-en kívül más nem létezik és minden második szótöredékre egy idióta undorító össze vissza villogó kép vagy gif animáció van hozzárendelve és gyakorlatilag olvashatatlanná válik a beszélgetés. MSN-ben és Trillianben könnyen letiltható ez a dolog, vagyis hogy az egyéni képeket ne jelenítse meg csak az általános hangulatjeleket. Ha valaki használja még a Pidgint és tudja hol kell letiltani ezt a dolgot, legyen szíves megosztani velem.
Pjotr Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Hol található meg a "nem beépített MSN, hanem külön letölthetõ WLM plugin"?
Pjotr Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nagyon klasszul megcsinálták, csak épp nem tudom használni. Mi az, hogy nem találja a Pidgin telepítésemet? Jó, hogy, portable. Letöltöttem azt a különálló DLL-t, de kb. nem mûködik. Írok valakinek, de nincs válasz, szerintem semmit nem kap meg.
Sebi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Portable verziónál mutasd meg neki a könyvtárat. Nálam például: c:\Pidgin.Portable-2.7.4\App\Pidgin
Pjotr Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Hülye azért nem vagyok. A C: gyökerébe hogyan kerülhet hordozható program?
Sebi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Úgy, hogy odatettem ideiglenesen próba céljából.
KGigi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nekem is portable van. Bemásoltam a dll-t a könyvtárába a megfelelő helyre, elindítottam a programot, és lett egy új protokollom, kész. Nem tudom, mit rontottál el.
Pjotr Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Új protokollom nekem is van, csak épp nem jó semmire.
KGigi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nekem fordítva volt. Az MSN protokollal folyton összeomlott, míg ezzel mûködik. Szerintem nem sokat vesztesz, ha az alapot használod. Az megy?
Pjotr Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Megy, csak sokszor van, hogy nem megy el egy üzenet, vagy épp nem kapok meg mindent.
KGigi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Az WLM-en is. Minden esetre érdekes. Próbálj meg felrakni egy fixet. Amennyire én láttam, nem szemetel.
Recommended Posts