Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Egy olyan gondom lenne a telefonnal hogy bekapcsolom háttérvilágítás oké de a képernyő teljesen sötét hát gondoltam irány a szervíz azt mondták hogy mikrokapcsoló csere gondoltam ő a szakértő de mi köze van ezeknek a kapcsolóknak a kijelzőhöz és vajon tényleg lehet ez a baja? (Én inkább szalagkábelre tippeltem volna) Szerintetek? Egyébként a többi tulaj problémáit is szívesen látom már ha vannak hibák!

Posted

Miért nem kapcsoltad be ott ahol vetted? Vagy internetrõl van? Egyébként meg nem kell szervizelni új telefont, hanem ki kell cseréltetni.

Posted

Hehe jópofa ezaz amikor elhoztam még jóvolt az első sarokig bírta a strapát egyébként nem netről van, nem új, és nem garanciás, de így ingyen megcsinálja azt a kapcsolót ezért kérdeztem hogy tényleg lehet e ez a baja!

Posted

Nekem elég morbidnak tûnik, de nem tisztem megítélni a használt cikk kereskedõjét.

Azonban én kicserélném, mivel a használt készülékre is vonatkozik a cseregarancia, fõleg, ha a következõ sarkon hal meg.

Egyszóval szerintem zárd ki ezt a vacakolást a telefonnal, és csere, vagy pénzvisszafizetés.

Ami elromolhat, el is romlik. Ami eleve rossz, sosem lesz jó.

Posted

Hát nem tudom lehet hogy igazad van, de szombaton megyek érte elvileg kicseréli benne azt a kapcsolót de ha továbbra is rossz lesz akkor az lesz amit írtál, de azt még mindíg nem tudom hogy mire jó benne ez az alkatrész!