toughbook Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Sziasztok! Elképzelhetõ, hogy le van tiltva a billentyûzet egy XP-n (??) (ps2), kicserélve sem reagál semmire, de az egér megy és minden egyéb mûködik a gépen. Üdv: Toghbook
Alex99 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Elképzelhetõ. De akkor az Eszközkezelõben tiltsd vissza.
toughbook Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Hi. Ott nem találtam semmi tiltásra utaló módosítást.
Alex99 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Illesztőprogram frissítését próbáltad? Meg kéne tudni, mit szól egy USB-s bill.-hez.
toughbook Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Igen, nekem is csak ez az öltetem támadt, így hétfõn ezzel fogok kezdeni (usb bill.). Eredetileg az volt a gyanúm, hogy valaki direkt külön segédprogrammal próbálkozott, hogy más ne férjen hozzá a billentyûzetrõl.
Alex99 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Esetleg a BIOS-ban a ps/2 bill. legyen az előnyben részesített. Egyébként: Hétfőig simán újra tudnád telepíteni a Windows-t és valószíűleg megoldaná a problémát. Tehát addig nem érdemes várni.
Recommended Posts