MicroNet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Hali! Ha egy notebook-ba express card bõvítõhelyre beteszünk egy Creative X-Fi hangkártyát, annak a hangja fog a noti beépített hangszóróin is szolni, vagy csak a kártya kimenetein keresztül lehet majd használni?
juliska Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hang ügyben kérem a segítséget DELL Instpiron 1501 AMD Sempron gépem van Vista programmal. Valószinû (az idõpontot nem tudom pontosan) a NOD 32 ESET telepitése után, (lehet hogy attól független) NEM TUDOM az Aver Mediaval tv-n felvett filmet lejátszani hanggal és ha Média Movie Makeren készített film alá szöveget mondok, nem adja vissza a hangot, annak ellenére, hogy látni a grafikonját, a bemásolt zenét viszont hallom ebben a programban. A betett CD-t, DWD-t minden probléma nélkül le tudom játszani. Mi állítódott el? Ki tudna segíteni? Nem tudom szervízbe vinni, mert egy hajón vagyok az „Operenciás Tengeren” és sajnos nem nagyon értek a géphez, viszont használni szeretném.
Alex99 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Milyen lejátszóval próbálkozol? Próbáld meg a kapitány gépén is.
béna Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Sziasztok! A minap vettem egy hp 530-as notebook-ot, minden kiválóan mûködik, kivéve a hangot, ami egyáltalán nincs! DOS rendszerrel adták, én egy xp-t raktam fel,(ez nem baj? bár problémamentesen fut) plusz az xp sp2-t.Bárhogyan is próbálom beállítani a hangot, nem lehet. Sem az eszközkezelõbõl sem a vezérlõpultból nem tudom konfigurálni.Ennek ellenére az eszközkezelõben azt írja az eszköz megfelelõen mûködik..próbáltam drivert letölteni hozzá de egyikkel sem mûködik! Sehol nem találok megfelelõt, még a HP honlapján sem!!! Ma jár le a három nap visszaviteli lehetõségem és teljesen tanácstalan vagyok!SOS kérnék választ, akinek van megoldása rá! Mi lehet a baj? Kérném segítsetek
Fujitsu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Milyen hangkártya van a gépben? (Az Everest megmondja. ) Errõl az oldalról le tudsz tölteni hozzá drivert.
béna Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Szia Fujitsu! Köszönöm a tippet, ez az Everest tényleg csoda jó kis program! Sikerült definiálni és letölteni a drivert, minden mûködik ahogyan kell! Mégegyszer köszönöm! üdv
Recommended Posts