riesenhai Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Sziasztok.Van egy problémám amivel már évek óta kínlódom.Nem tudom,hogy írjam ki a digit.fotókat DVD-re és azt le is játsza az asztali készülék.Néróval próbálom adatként,semmi.Néróval fotóbemutatóként,hihetetlenül lassú és az eredmény siralmas minõségû.Nekem az kellene,hogy adatként lejátssza az a rohadék és ne kelljen semmi trükköt bevetni hozzá.A DVD lejátszó támogatja a JPEG formátumot.Kérlek aki már túlvan ezen a problémán írja le mit tegyek! Riesenhai
nagyjani Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nagyon egyszerű! Valószínű Neked is márkás lejátszód van és ezek sajnos a DVD-n csak DVD videót keresnek. Nekem is ilyen a JVC-m. Az egyedüli megoldás ha CD-re írod, vagy mint én is, veszel egy Noname lejátszót, és az mindenhonnan szinte mindent lejátszik. Természetesen a fájlokat sima adat módban kell kiírni.
riesenhai Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Igen a megoldás tényleg egy hitvány Dvd lejátszó.A hibát ott követtem el,hogy mindenáron Dvd lemezre akartam kiírni a fotókat.Kizárólag Cd-t fogad el a lejátszó. Riesenhai.
Recommended Posts