Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok! Vettem egy Fujitsu Siemens LI2727 tipusu laptopot. Tudom nem egy világszám, de csak szövegszerkesztésre kell. Az meg mûködik rajta kifogástalanul, akárcsak a Vista oprendszer is. Ha már van rajta wifi, gondoltam, bekapcsoljuk. Nem egyszerû a dolog, hiába van minden driver feltelepítve amiket a gyártó oldaláról töltöttem le és fel is mentek gond nélkül még sem tudok a billengyûzettel bekapcsolni. A BIOS-ban engedélyezve van. Lehet,hogy kell még egy progi amivel mûködtethetõ a ki-be kapcsolás? Már kapcsoló után keresgélek az oldalán mint a PI 1515-nek az elején. Meggyivel egyszerûbb. Ha van valakinek ilyen gépe és sikerült aktíválni a wifi-t kérem árulja el hogyan csinálta. Köszi!

Posted

Kell hozzá a wifi driver a kapott Drivers telepítő cd-ről. Utána nyomod az FN gombot bal alul és mellé az F1-12-ig, amelyikre rá van rajzolva a wifi jele. Pl.: Fn+F2, vagy FN+F4.

Posted

A meghajtó progi telepítve, az eszközketelõben is rendben minden. A ki-be kapcsolást valóban az FN és F2 billentyûkombinációval kell végezni, de éppen erre nem történik semmi.

Posted

Eléggé különös akkor.

Ezeket töltötted? Link.

Én felraknám a CD-rõl inkább akkor.

Posted

Igen errõl az oldalról töltöttem le mindent. A CD-rõl nem tudok telepíteni mert nem adtak hozzá. Egy darab DVD lemez volt a csomagban, azon egy LINUX-os oprendszer. Még egy normális leírás sem volt a géprõl, arról azonban, hogy ne rázzam, ne öntsek bele vizet, ne tegyem ki a napra...stb kb. tíz nyelven tájékoztató.

Posted

Igen, itt jön ki, hogy A F. Siemens nem foglalkozik kellõen a driverekkel. Telepíts XP-t és szedd le hozzá a drivereket Driver Magiciannal.

Posted

Talán megoldás lenne az XP, de bizonytalan a meghajtóprogik beszerzése és azok mûködése. Mert a gyártó azt írja nem tesztelte XP-re a gépet. Mérgemben veszek egy USB Wlan-t. Csak az bosszant, ha már benne van akkor mûködjön, legalább egy évig. A név talán eggyire kötelezne.

Posted
Mérgemben veszek egy USB Wlan-t.

Úgy ítéled meg, hogy rossz a wifi-je?

Akkor inkább vissza kéne vinni, nem pedig költeni még rá.

Nézd át a leírását is.

• 3 months later...
Dömötör Gergõ
Posted

Fu-si launch manager esetleg?

Posted

A szervíz megoldotta a problémát, kicserélte a vevõt.