arudni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Adott két PI-es gép: az egyik egy 166MMX, a másik egy 233MMX. 10 Mbit-es sebességű hálózati kapcsolat van a kettő között. Mit tudnánk játszani hálóban ketten rajta, amit élményt nyújt egy 8 éves fiú, és az apuka/az én vagyok/ között? Esetleg időnként az anyukát is talán rá tudom beszélni, vagy bővítjük mégegy PI-essel a hálót, és máris van 3 gép rajta.... Köszönöm előre is a segítségeteket! U.I.: ilyen Wolfeinstein 3D jellegűek semmiképpen, mert ahhoz szerintem kicsi még a gyerek, és nekem sem jön be. Anyáról meg ne is beszéljünk.... Tehát retróismerők, HAJRÁ!!!!
Gereby Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Warcraft 2, Starcraft. Igaz elõbbit sosem toltam, de az utóbbit igen, az nagyon jó.
mizsi Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Hát, anyukával talán a Fekete Macska a nyerõ. Ezt nem viccnek szántam.
birozoli7800 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mind a két gépen menni fog a half-life opposing force. De azt nem tudom hogy ez fog -e tetszeni az anyukának.
Recommended Posts