repsol Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Segítség Helló Segítséget szeretnék kérni: A Halo 2 ben eljutottunk a telepítésig, de kiválsztom a 3 közül a legalsót és nem történik semmi! ilyenkor mi a teendõ? kösz
jagdtigger Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Sajnos nem tudok segíteni. De azt megköszönném hogyha megmondanád hogy mennyibe kerül mert én is meg akarom majd venni.
repsol Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Heló Hiába veszed meg ha nincs Vista-d és ezt nemk tudud megcsinálni akkor nem fog menni
jagdtigger Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hát ha vistára való játékot akarsz feltuszkolni a gépre xp alatt akkor persze hogy nem megy, de azért próbálkozz meg a többi lehetõséggel a telepítõben, és legközelebb figyelj oda hogy milyen oprendszerrel megy a játék amit meg akarsz venni.
repsol Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Van hozzá valami program + valami .dll fájlok úgyhogy mennie kell xp-n is, el is indul a telepítés aztán amikor Continue-t nyomok eltünik a telepítő, nem tudom mit csináljak vele!
payskin Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Azt szeretném kérdezni, hogy a piros szövegből melyik szó nem volt világos a regisztráció során? Szívesen elmagyarázom.
jagdtigger Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Spányik Balázs Bocs Balázs, ha tudtam volna hogy fekete akkor inkább nem is írok le semmit, legfeljebb beírtam volna hogy a warez az itt tabu. repsol Ha tört ne csodálkozz hogy nem működik.émonikacaj:
Recommended Posts