loloka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sziasztok! Aki ért hozzá segítsen légyszíves. Az Atlantis Word Processort meg tudtam csinálni vele. Rendben idult, működik faszán. Szerettem volna portable-ra alakítani az Adobe Photoshop HUN-t, meg az Adobe Premiere-t, de nem tudtam, mert miután elindítottam a build.bat-ot, két fájlt csinált: Package.ro.tvr és Package.ro.tvr.thfd. Miért nem csinálta úgy meg, mint az Atlantis Word Processort? Hogy kell megcsinálni? Köszi!
KeLa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ha elõtte a kérdéses programok telepítve voltak a gépedre, le kell õket szedni és minden nyomukat eltakarítani a HDD-rõl és a regisztrybõl! Azokat az információkat már nem veszi figyelembe ami az elõzõ telepítéskor készült. Rátelepítésnél viszont nem generálódnak a szükséges információk csak a régiek íródnak felül. Így a Thinstall nem tud mit csinálni.
Trefayne Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hasonló hibajelenséggel találkoztam én is a minap. A build.bat futtatása után a fentebb említett nevû fájlok jöttek létre. Idegennyelvû oldalakon való kereséskor említette valaki, hogy akkor is történhet ilyen ha thinstall-al létrehozott adatmásolás során hiba lépett fel, és a build.bat ezt érzékelve megszakította a létrehozást, és nem lett kész az exe fájl... Végül az általa említett megoldás volt az én problémám megoldása is: adatszinkronizálás! Vagyis a tömörítendõ program állományával felülírtam a thinstall által kimentett adatállományt, az általa kialakított könyvtár struktúra megbolygatása nélkül. Röviden: csak a fájlokat írtam át az eredetikkel! A build.bat ismételt futtatása után rendben létrehozta az exe állományt!
zoli19 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Sziasztok! Elég kezdő vagyok még ebben a témában, lehet ezért vagyok tanácstalan a következő problémával szemben: Próbáltam elkészíteni az új OpenOffice 3-nak a portable verzióját, de sajnos nem lett tökéletes. A program elindul, de semmilyen szót nem ismer fel, minden szót aláhúz pirossal. Valószínűleg a nyelvi ellenőrző modul nem működik. Pár tapasztalat a készítésnél: - Sajnos az OpenOffice3 tartalmaz néhány nagyon hosszú elérési útvonalat ezért próbáltam a program könyvtár helyett a "O3" könyvtárba telepíteni, de így sem jött össze. - Az OOO3 a temp könyvtárat rövid fájlnévvel tartja nyilván, ebből kiindulva esetleg mást is így tart nyilván és a rövid fájlneveket a Thinstall nem követi? (A programot virtuális gépen próbáltam volna elkészíteni, mindig visszamásolva a Thinstall telepítése utáni állapotot.) Ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond és mi rá a megoldás, legyenszíves segítsen. Köszönöm!
Recommended Posts