Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Thinstall

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Aki ért hozzá segítsen légyszíves.

Az Atlantis Word Processort meg tudtam csinálni vele. Rendben idult, működik faszán. Szerettem volna portable-ra alakítani az Adobe Photoshop HUN-t, meg az Adobe Premiere-t, de nem tudtam, mert miután elindítottam a build.bat-ot, két fájlt csinált: Package.ro.tvr és Package.ro.tvr.thfd. Miért nem csinálta úgy meg, mint az Atlantis Word Processort? Hogy kell megcsinálni? :(

Köszi!

Posted

Esetleg nem járt le a mandátuma? 30 nap trial?

Posted

Ha elõtte a kérdéses programok telepítve voltak a gépedre, le kell õket szedni és minden nyomukat eltakarítani a HDD-rõl és a regisztrybõl! Azokat az információkat már nem veszi figyelembe ami az elõzõ telepítéskor készült. Rátelepítésnél viszont nem generálódnak a szükséges információk csak a régiek íródnak felül. Így a Thinstall nem tud mit csinálni.

• 3 weeks later...
Posted

Hasonló hibajelenséggel találkoztam én is a minap. A build.bat futtatása után a fentebb említett nevû fájlok jöttek létre. Idegennyelvû oldalakon való kereséskor említette valaki, hogy akkor is történhet ilyen ha thinstall-al létrehozott adatmásolás során hiba lépett fel, és a build.bat ezt érzékelve megszakította a létrehozást, és nem lett kész az exe fájl...

Végül az általa említett megoldás volt az én problémám megoldása is: adatszinkronizálás! Vagyis a tömörítendõ program állományával felülírtam a thinstall által kimentett adatállományt, az általa kialakított könyvtár struktúra megbolygatása nélkül. Röviden: csak a fájlokat írtam át az eredetikkel!

A build.bat ismételt futtatása után rendben létrehozta az exe állományt! 8)

• 7 months later...
Posted

Sziasztok!

Elég kezdő vagyok még ebben a témában, lehet ezért vagyok tanácstalan a következő problémával szemben:

Próbáltam elkészíteni az új OpenOffice 3-nak a portable verzióját, de sajnos nem lett tökéletes. A program elindul, de semmilyen szót nem ismer fel, minden szót aláhúz pirossal. Valószínűleg a nyelvi ellenőrző modul nem működik.

Pár tapasztalat a készítésnél:

- Sajnos az OpenOffice3 tartalmaz néhány nagyon hosszú elérési útvonalat ezért próbáltam a program könyvtár helyett a "O3" könyvtárba telepíteni, de így sem jött össze.

- Az OOO3 a temp könyvtárat rövid fájlnévvel tartja nyilván, ebből kiindulva esetleg mást is így tart nyilván és a rövid fájlneveket a Thinstall nem követi?

(A programot virtuális gépen próbáltam volna elkészíteni, mindig visszamásolva a Thinstall telepítése utáni állapotot.)

Ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond és mi rá a megoldás, legyenszíves segítsen.

Köszönöm!