drakulantyu Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Srácok, nem tud valaki segíteni abban, hogy a nemrég vett AIRIS T620-as ketyerémet hogyan lehetne "újratelepíteni" ???? Ami történt vele: programocskákat teszegettem fel, és egyiknél, ami ujraindítást kért .... hát visszatérés után az örök téli vadászmezõkre távozott, csak a fehér képernyõ jön be. Van rajta egy Reset-gomb, és egy Off-On másfajta ujraindító is .... Mindkettõt próbáltam többször is, de semmi, legfeljebb az Airis bejelentkezõ képernyõje egy pillanatig, aztán újra semmi, csak a fehér orcája .... Fogalmam nincs az ilyen ketyerék "ujrainstallásáról" .... Amikor megvettem a gépet és végre sikerült az ActiveSync-kel rácsatlakozni a PC-re, azért rájöttem, hogy nem is olyan egyszerû ám a "mobileszköz" mappáiban katatni. Egy biztonsági példányt szerettem volna csak átmenteni a PC-re, de nem tudtam. Most meg 0, azaz nulla bájtnyit ad ki a PC a "mobileszköz" tartalmára ... Nem is tudok rácsatlakozni így .... Tudna valaki segíteni nekem? És nemcsak levélben... ???? Köszi ....
TheSaurus Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, de az én jó öreg HP-m ugyanezt csinálta egyszer. Ugyan nem fehér, hanem szürkésen derengő képernyő jött be, de a frász jött rám tőle. Aztán megnyomtam az egyik navigációs gombot és minden helyreállt. Gondolom, van a gépecskédben valami kártyahely. Tegyél bele memóriakártyát, és minden fontosat azon tárolj. (Már ha magához tér.)
nascar Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Elméletileg Hard resettel még visszahozható! Hogy azt pontosan hogyan kell, azt a PDAmania oldalán olvashatod, a fórumon. Vagy esetleg próbáld meg ezt: Airis T620 hard hard reset PDAmania Airis T620 topic
drakulantyu Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 sajna srácok, sem a kétféle reset-sokkolás, sem a billentyû nem segitett Köszi azért, de a giga-feladat még megoldásra vár .... Hogy a nyomorult gyárak miért "titkolják" a telepitõprogramot az ilyen ketyerékhez... az egy nagy kérdés számomra ... A kütyü használatát értem, de hogy aztán egy ilyen baleset után hónapokig ne tudd használni, azt amit nem kis pénzért megvettél....
Kernel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://www.google.com/search?q=AIRIS+T620+hard+reset Elsõ találat: http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?t...mp;y=10&x=0 Vagy kézikönyv, pdf doksi, ha van hozzá.
nascar Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A joystick gombot folyamatosan nyomd felfelé, és közben nyomd meg a reset gombot!
Kernel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hogy a nyomorult gyárak miért "titkolják" a telepitõprogramot az ilyen ketyerékhez... A másik topikban, ahová beraktad ugyanezt a kérdést, pár hozzászólást visszaolvasva talán tudnád a választ. Közben miattad átrendezték itt a dolgokat, az én hozzászólásom is valahogy átkerült ide, csak ez viszont már nekem égés, mert látszólag úgy tûnik, mintha én nem olvastam volna vissza...
drakulantyu Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 SRÁCOK!!! Nagyon köszi a segítséget a FEHÉRKÉPERNYÕS katasztrófa ügyében, és bocsi, akivel kitoltam EZ SEGÍTETT azok közül, amit írtatok: JOYSTICK FEL, NYOMVA, KÖZBEN RESET, ÉS MÉG UTÁNA JOYSTICKET FOGVA TARTANI felfele, MIG A WINDOWS BE NEM JÖN .... ..... És bejött. Bár nem hittem benne, mert a reset és hard-reset gombok éjjel és ma már 17 évnyit elõre ledolgoztak ... Ma a munkahelyemen legalább 5 srác nézte és próbálgatta a kütyüt, olyan is, akiknek már évek óta van valami pda-ja ... és én is már 1700 verzióban próbálgattam a gombokat, és holnapra terveztem a Nagy Utazást a Speedshopba, hogy talán ha... A körmömet a várható visszautasítások miatt már könyökig lerágtam .... De most este végre el tudtalak olvasni titeket ... És így most kezdhetjük újra a közös életet a törpe pécével )))) Szóval ... nem tudom, hogy mitõl lett ez a baj, hogy ez valami furcsa virus volt-e amit a PöCö nem vett észre, vagy tul sokat programizáltam és felfordult a gyomra a gépnek a sok installálástól és uninstallálástól, vagy csak a ketyerének van valami "bug"-ja. Mindenesetre aki olvassa és legközelebb vele fordul elõ, tanulja meg. Én örökre megtanultam 10 üveg cybersört küldök minden igénylõnek Sziasztok, köszi! és csinos husvéti nyuszik üldözzenek titeket!
Recommended Posts