Jump to content
GSForum - Segélyvonal

pocket pc (Airis T620) rendszer: fehérképernyõ

Recommended Posts

drakulantyu
Posted

Srácok, nem tud valaki segíteni abban, hogy a nemrég vett AIRIS T620-as ketyerémet hogyan lehetne "újratelepíteni" ???? Ami történt vele: programocskákat teszegettem fel, és egyiknél, ami ujraindítást kért .... hát visszatérés után az örök téli vadászmezõkre távozott, csak a fehér képernyõ jön be.

Van rajta egy Reset-gomb, és egy Off-On másfajta ujraindító is .... Mindkettõt próbáltam többször is, de semmi, legfeljebb az Airis bejelentkezõ képernyõje egy pillanatig, aztán újra semmi, csak a fehér orcája ....

Fogalmam nincs az ilyen ketyerék "ujrainstallásáról" .... Amikor megvettem a gépet és végre sikerült az ActiveSync-kel rácsatlakozni a PC-re, azért rájöttem, hogy nem is olyan egyszerû ám a "mobileszköz" mappáiban katatni. Egy biztonsági példányt szerettem volna csak átmenteni a PC-re, de nem tudtam. Most meg 0, azaz nulla bájtnyit ad ki a PC a "mobileszköz" tartalmára ... Nem is tudok rácsatlakozni így ....

Tudna valaki segíteni nekem? És nemcsak levélben... ???? Köszi ....

Posted

Lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, de az én jó öreg HP-m ugyanezt csinálta egyszer. Ugyan nem fehér, hanem szürkésen derengő képernyő jött be, de a frász jött rám tőle. Aztán megnyomtam az egyik navigációs gombot és minden helyreállt.

Gondolom, van a gépecskédben valami kártyahely. Tegyél bele memóriakártyát, és minden fontosat azon tárolj. (Már ha magához tér.)

drakulantyu
Posted

sajna srácok, sem a kétféle reset-sokkolás, sem a billentyû nem segitett :(

Köszi azért, de a giga-feladat még megoldásra vár ....

Hogy a nyomorult gyárak miért "titkolják" a telepitõprogramot az ilyen ketyerékhez... az egy nagy kérdés számomra ... A kütyü használatát értem, de hogy aztán egy ilyen baleset után hónapokig ne tudd használni, azt amit nem kis pénzért megvettél....

Posted

A joystick gombot folyamatosan nyomd felfelé, és közben nyomd meg a reset gombot! ;)

Posted

Hogy a nyomorult gyárak miért "titkolják" a telepitõprogramot az ilyen ketyerékhez...

A másik topikban, ahová beraktad ugyanezt a kérdést, pár hozzászólást visszaolvasva talán tudnád a választ.

Közben miattad átrendezték itt a dolgokat, az én hozzászólásom is valahogy átkerült ide, csak ez viszont már nekem égés, mert látszólag úgy tûnik, mintha én nem olvastam volna vissza...

drakulantyu
Posted

SRÁCOK!!!

Nagyon köszi a segítséget a FEHÉRKÉPERNYÕS :ötlet: katasztrófa ügyében, és bocsi, akivel kitoltam :)

EZ SEGÍTETT azok közül, amit írtatok:

JOYSTICK FEL, NYOMVA, KÖZBEN RESET, ÉS MÉG UTÁNA JOYSTICKET FOGVA TARTANI felfele, MIG A WINDOWS BE NEM JÖN ....

..... És bejött. Bár nem hittem benne, mert a reset és hard-reset gombok éjjel és ma már 17 évnyit elõre ledolgoztak ... Ma a munkahelyemen legalább 5 srác nézte és próbálgatta a kütyüt, olyan is, akiknek már évek óta van valami pda-ja ... és én is már 1700 verzióban próbálgattam a gombokat, és holnapra terveztem a Nagy Utazást a Speedshopba, hogy talán ha... A körmömet a várható visszautasítások miatt már könyökig lerágtam .... De most este végre el tudtalak olvasni titeket ... És így most kezdhetjük újra a közös életet a törpe pécével :)))))

Szóval ... nem tudom, hogy mitõl lett ez a baj, hogy ez valami furcsa virus volt-e amit a PöCö nem vett észre, vagy tul sokat programizáltam és felfordult a gyomra a gépnek a sok installálástól és uninstallálástól, vagy csak a ketyerének van valami "bug"-ja. Mindenesetre aki olvassa és legközelebb vele fordul elõ, tanulja meg. Én örökre megtanultam :)

10 üveg cybersört küldök minden igénylõnek :) Sziasztok, köszi! és csinos husvéti nyuszik üldözzenek titeket! :)8)