Jump to content
GSForum - Segélyvonal

AGP

Trumpet

Recommended Posts

Posted

Üdv!

A problémám az, hogy néhány hónappal ezelõtt valamiért elszállt a Windows, ezért újra kellett telepíteni, mint ahogy minden egyebet. A probléma csak az, hogy a bolt, ahol ezt a számítógépet egyik családtagom vette, nem adtak hozzá telepítõlemezeket (kb.4 éve). Mikor visszavittük, Internetrõl szedett le a szerelõ progikat. Ezzel csak egy probléma van, hogy nincs AGP. A BIOS-ban lehet állítani az apertúrát stb., de a videókártya (ATI RADEON 9600) kontrollpaneljén, az AGP-t nem hajlandó engedélyezni. Az AIDA32-ben próbáltam megkeresni, hol lehet állítani, de nem találtam semmit, viszont az alaplapi lapkakészletnek más a neve, mint a fizikai eszközöknél az AGP Controllernek. Ez lehet probléma? Bocsi a sok esetleges zagyvaságért, de nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz. Minden pozitív segítséget elfogadok.

Köszi.

Posted

Négy évig ment a Windows újratelepítés nélkül? Szép teljesítmény. :D

Posted

Lehet, hogy félreértelmezek valamit, de ha van kép, akkor biztos hogy mûködik az AGP is, szerintem érdemes leszedni az eddig felrakott drivereket, és rendesen feltelepíteni õket, mind az alaplapit, mind a kártyáét.