tomac Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sziasztok, még mindig az lenne a problémám, hogy adott egy AVI fájl egy SSA felirat ezt kellene valamilyen programmal egyesítenem mindegy milyen formátumba. Konkrétan a Dragon Ball (több száz) feliratos részeit szeretném vcd-be konvertálni, de a konvertálást majd csak megoldanám valahogy, de egy olyan program kellene ami összeégeti a feliratot az avi filmmel. Próbálkoztam a Winavi programmal is ami meg is csinálná egybõl vcd-be, de valamiért nem ismer fel egyetlen feliratot sem, pedig úgy hallottam azokat is lehet hozzácsatolni, de valamiért hibát ír ki mikor hozzácsatolnék feliratot. Úgyhogy elsõdlegesen olyan program kellene ami avihoz tudja égeni a feliratot!
Lalolib Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ahogy már írtam neked, a winavi a srt formátumot fogadja el. Kipróbáltam, müködik hibátlanul, de addig amig a a felirataidban egy sorban több betû van, mint ami ráfér a "konvertált formátum képernyõjére", addig nem fog sikerülni. Nekem volt olyan filmem melynek feliratán dolgoztam egy órát, mig hajlandó volt a konvertáló program elfogadni.
tomac Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Igazad volt Lalo! A SubtitleWorkshop programmal ssa-ból srt-be konvertálva a Winavi9.0 felismerte az srt formátumot, így eltudtam készíteni a vcd fomátumot! Köszönöm!
Recommended Posts