Stetson Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Sziasztok! Február 18-án vásároltam egy Hanns-G HQ 191 19" TFT LCD monitort a jó régi DTK helyett.Eddig kifogástalanul mûködött a készülék,de reggel amikor bekapcsoltam a monitort az alsó részén 6-7cm-es fehér csik látható,ami meg is marad.Ha valaki ismeri ezt a hibát kérem válaszoljon.
ProFiler Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nem ismerõs hibajelenség, de mindenképp cseréltesd ki! Ciao.
Frikker Dániel Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ez hardverhiba, cseréltesd, persze ha van rá garancia!
Stetson Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Sziasztok! Köszi a tippet, van rá még 3 év gari. Utoljára TV készüléknél láttam hasonlót, az sorkimenős volt, csak ott két csík volt alul is és felül is.
Stetson Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Sziasztok! A monitor problémám megoldódott, igaz a szervizből először javítás nélkül küldték vissza a készüléket úgy, hogy hozzá sem nyúltak, de a másodszori alkalommal kicserélték az egész LCD panelt. Így most rendesen üzemel a készülék.
Recommended Posts