CDNorbi8 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Üdv. A célom az, hogy egy bluetooth adapter segítségével a telefonomon is internetezhessek, és a gép kapcsolatát használjam. A fordított megoldásról már hallottam, amikor a gép használja a telefon csatlakozását, de nekem most ez fordítva kéne. Valaki tud valamilyen ötletet? Kösz elõre is.
CDNorbi8 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 A fordított megoldásról már hallottam, amikor a gép használja a telefon csatlakozását, de nekem most ez fordítva kéne Igen, ez épp a fordított megoldás. Nekem úgy kellene, hogy a gép megy a nappaliban, én meg a saját szombában ülök, és böngészem a netet. Nokiára, Sony Ericssonra láttam a megoldási módszereket, de nekem speciel Motorola v360-ra kellene, és jól ismerve a telefonom ez leginkább JAVA-n működne, de végülis egy BT kapcsolat létrehozása után a gépet használva átjárónak nem lehet rossz ötlet, csak meg kell tudni a gép IP-címét a telefon és PC közti hálózatban... mondjuk egyenlőre még csak a megoldásokat keresem, jelenleg nincs nálam BT adapter, majd el kell kérnem a tesómtól XD
Alex99 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Azok a megoldási módszerek, ha biztosan működnek, akkor nekem kellenének. Nekem Nokia 7610 van.
CDNorbi8 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 A megoldás neve gnubox. Nagyon nem olvastam el, miképp mûködik, de azt állítják hogy megy. Ingyenes, szóval hajrá.
Alex99 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Na, megtaláltam pont 7610-re. Itt. Majd én is elkérem a BT adaptert.
ProFiler Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Nekem tök egyszerûen megy ez már régóta: a telefonnal W-Lanon keresztül rácsatlakozok az ADSL kapcsolatomra és már megy is a Nokiámról a Skype. Persze mobil internetrõl is megy, csak így költséghatékonyabb, ha otthon vagyok. Ciao.
CDNorbi8 Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 De a téma címe az hogy "bluetoothon kerersztül" Ha lenne WLAN-om nem is sírnék, csak a BT-seknek nehéz az élete. :(
CDNorbi8 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Megvan a megoldás, a neve Hiisi Proxy, csak az a baj, hogy a a Motorola esetében nincs Acces Point beállítási lehetõség... vagy max internetkapcsolatoknál, de ha nem írok be GPRS APN-t akkor a böngészõ meg se nyikkan...
furman Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 CDnorbi engem is érdekelne ez a megoldás, csak nekem Sony Ericssonra. Esetleg tudnál nekem segíteni? Nagyon megköszönném!
kavarevesz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Üdv! Lehet, hogy nem pont ide illik a kérdésem, de nem akartam új témát nyitni. Szóval: én is a másik irányban szeretném kipróbálni a netet. A készülék Samsung SGH d900i, és egy USB kábellel tökéletesen kommunikál a géppel. (Bluetooth is van rajta, de a gépemen nincs.) Megoldható, hogy netezzek a telefonon?
Sanzi Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Azt nem tudom, hogy megoldható-e vagy sem valahogy, azonban a fent említett dolgokhoz is Symbian-os telefon kelllett, és ha jól tudom a D900i nem az.
Garono Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Hátha érdekel még valakit a téma: http://www.smartnews.hu/2009/07/a-szamitog...e-bluetooth-al/
Recommended Posts