Shia-ko Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Hello! Szükségem lenne valakire, aki adott kérdésekre készítene egy ûrlapot, amit webre feltöltve, a válaszokat késõbb ki tudnék értékelni. Nem tudom, hogy mekkora meló, de nagyon megköszönném. Van erre lehetõség? Van valakinek kedve, és idje hozzá? Elõre is köszi!
Doc Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pár kérdés: Milyen és mennyi adat? Milyen kiértékelés? (statisztika, rendezés, stb.)
Shia-ko Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 kb. 20 kérdés, x-elõs, kifejtõs vegyesen. Kell egyszer a kitöltött ûrlap szöveges verzióban, és bizonyos kérdések (demográfiai adatok - nem, kor, internet elõtt töltött idõ) alapján szûrve is, de ha az gáz, akkor már az is elég ha egyben meg van az összes, értelem szerûen szeparálva az egyes emberek válaszai.
Doc Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Huh, az már kicsit sok. Nemrég kezdtem el foglalkozni a témával, egy-két formot kézítettem már, de ekkora projektbe azért nem vágnék bele. A FORM része nem gázos, de a kifejtős, és több szempont szerinti rendezés már nem egyszerű sql-ben. Szóval az egyszerűbb része formmal feltölteni, de hogy ezt milyen adatbázisba teszed, az már egyeltalán nem mindegy. Hány szavazóra lehet számítani?
Shia-ko Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Nem tudom. De nem is a kiértékelés a lényeg, mert az megy kézzel is, csak egy kezelhetõ adatbázisba kerüljön be. Egy szöveges file pl. tökéletesen megfelel.
Doc Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Akkor küldj emilen egy összefoglalót a kérdésekrõl és a válaszokról, és megnézem mit tudok kezdeni vele. Milyen tárhelyre akarod felrakni?
Shia-ko Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Köszi, közben már megoldódott. Azért nagyon szépen köszönöm, és zárom is.
Recommended Posts