Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hardveres -> hang

MokkaCicc

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Vista Ultimate 32 bit-et használok, de valamiért, ha lejátszok egy hangot, mindenhol "néma csend lesz urrá", és nem is engedi, hogy újra elindítsam. Ez nagy probléma számomra, mert sokszor szerkesztek hangokat, és már elegem van az belehallgatás, csend, újraindítás procedúrából. A hangkártyám alaplapi, az alaplapom pedig egy ASUS P5P800. Több filmnél is megpróbáltam, és ugyanolyan eredményt értem el, és még a Stop gomb megnyomásával is bekövetkezik az "elnémulás". Hangszerkesztõnek az Adobe Soundbooth CS3-at használom, és videólejátszásra leginkább a VLC Player-t. A fiamnak van egy játéka a gépen, de azon se mennek a hangok. Mi lehet a baj? :(

Posted

Rakd fel a hangkártya drivert.

Posted

De nekem nincs hangkártyám, csak alaplapi integrált! Megnéztem az ASUS honlapján, de egyáltalán nincs Vista driver az alaplapomhoz... Ez azt jelenti, hogy újat kell vennem? :dühös:

Posted

Nekem is a laptopon, de ahhoz is kell. :D

Posted

Töltsd le az Everest Ultimate Edition nevû programot és telepítsd.

Majd indítsd el és menj a "Számítógép->összegzés menübe. Ott kiír rengeteg infót. Keresd meg a hangkártyára vonatkozót és mellette lesz egy link (kékkel) arra katt, akkor kijön, hogy illesztõprogram letöltés, arra katt és felmegy az adott oldalra a neten és onnan le tudod tölteni a megfelelõ drivert.

Posted

Ez shareware? Nem tudnátok egy teljes linket adni? Mert nem vagyok biztos benne hogy a P5P800 alaplapnak lenne Vista drivere, mert nincsen az ASUS honlapján...

Találtam a neten egy lehetséges megoldást! :) De ez csak visszzaállítja a hangot újraindítás nélkül, és attól még megszûnhet újra a hang... A procedúra:

Menj bele a Vezérlõpultba, azon belül a Hangokba. Jelöld ki a hibás eszközt, és jobb katt, Tulajdonságok. Speciális fül, és állítsd át a formátumot valamelyik másra. A hibaüzenetre nyomj OK-ot, állítsd vissza a régi formátumot, és voilá!

Posted

Driver Genius és Driver Magician. Ez a kettő megtalálja, és le is tölti mindenből a legfrissebbet.

Posted
Ez shareware? Nem tudnátok egy teljes linket adni? Mert nem vagyok biztos benne hogy a P5P800 alaplapnak lenne Vista drivere, mert nincsen az ASUS honlapján...

Nos előszőr is, az alaplapi driver az nem hangkártya driver. Azért, mert integrált a hangkártyád, azért még kell hozzá driver. Nekem például a Vista alapból felisneri az alaplapot, de hangkártyadrivert kellett telepíteni, pedig nekem is integrált a hangkátya.

A többit Privát Üzenetben! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...