Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Silverlight

Recommended Posts

Posted

Nem tudom hogy hallottatok-e már a Silverlight-ról de engem nagyon beindított ez a téma.

Aki esetleg nem tudná mi is ez a Silverlight annak ezt az oldalt ajánlom: Link

Szeretném kérdezni hogy ti már esetleg találkoztatok-e ilyen alapú honlappal és esetleg foglalkoztatok-e ti is ilyen alapú honlapokat készíteni.

HA tudjátok hogyan kell vagy esetleg kel-e hozzá külön program szívesen várom jeletkezéseteket.

Mutatnák egy-két látványos honlapot:

Link

Link

Ezt nagyon ajánlom!

Posted

Elviekben nem kötelezõ semmilyen speciális program hozzá, mivel XML-alapú, de szerintem nem akad olyan normális agyú ember, aki képes megfelelõ program nélkül jó kódot írni mondjuk Notepad2-ben.

Javaslom nézz körül a Microsoft Expression oldalán, ahol (majdnem) minden szükséges információt megtalálsz, amire szükséged lehet. Ha még szeretnél hozzáolvasni, akkor itt van néhány könyv, de egyelõre csak angolul.

• 1 month later...
Hutchington
Posted

A Silverlight a Microsoft újabb próbálkozása. Ami biztos, az az hogy a nyári olimpiai játékokat a Microsoft fogja weben keresztül közvetíteni Silverlight technológiával. A Silverlight technológia eléggé gyerekcipőben jár, még nagyon instabil. Amit még tudok róla, hogy 3D-t nem fog tudni.

Kb. 2 hete voltam microsoftos asp.net alapozón, mert microsoftos emberke azt mondta hogy az kell a Silverlighthoz. Lett volna 4-5 előadás, de én az első kettő után otthagytam, mert annyira nem jött be az egész asp.net világ...

Az a bajom hogy Microsoft mindig megcsinál valamit, csak kicsit másképp. Igazán akkor kaptam a fejemhez, amikor mondta az előadó hogy "hát ez a hiba a 2005-ös visual studio-ban is bennevolt". Hozzáteszem, hogy egy elég nyilvánvaló hibáról volt szól.

Én még mindig félek a microsoft technológiáktól, és megtartom tőlük a biztonságos távolságot.

Bye