system54 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nem tudom hogy hallottatok-e már a Silverlight-ról de engem nagyon beindított ez a téma. Aki esetleg nem tudná mi is ez a Silverlight annak ezt az oldalt ajánlom: Link Szeretném kérdezni hogy ti már esetleg találkoztatok-e ilyen alapú honlappal és esetleg foglalkoztatok-e ti is ilyen alapú honlapokat készíteni. HA tudjátok hogyan kell vagy esetleg kel-e hozzá külön program szívesen várom jeletkezéseteket. Mutatnák egy-két látványos honlapot: Link Link Ezt nagyon ajánlom!
Giraffe1 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Elviekben nem kötelezõ semmilyen speciális program hozzá, mivel XML-alapú, de szerintem nem akad olyan normális agyú ember, aki képes megfelelõ program nélkül jó kódot írni mondjuk Notepad2-ben. Javaslom nézz körül a Microsoft Expression oldalán, ahol (majdnem) minden szükséges információt megtalálsz, amire szükséged lehet. Ha még szeretnél hozzáolvasni, akkor itt van néhány könyv, de egyelõre csak angolul.
Hutchington Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A Silverlight a Microsoft újabb próbálkozása. Ami biztos, az az hogy a nyári olimpiai játékokat a Microsoft fogja weben keresztül közvetíteni Silverlight technológiával. A Silverlight technológia eléggé gyerekcipőben jár, még nagyon instabil. Amit még tudok róla, hogy 3D-t nem fog tudni. Kb. 2 hete voltam microsoftos asp.net alapozón, mert microsoftos emberke azt mondta hogy az kell a Silverlighthoz. Lett volna 4-5 előadás, de én az első kettő után otthagytam, mert annyira nem jött be az egész asp.net világ... Az a bajom hogy Microsoft mindig megcsinál valamit, csak kicsit másképp. Igazán akkor kaptam a fejemhez, amikor mondta az előadó hogy "hát ez a hiba a 2005-ös visual studio-ban is bennevolt". Hozzáteszem, hogy egy elég nyilvánvaló hibáról volt szól. Én még mindig félek a microsoft technológiáktól, és megtartom tőlük a biztonságos távolságot. Bye
Recommended Posts