Strar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Sziasztok! Nagyjából 1 hónapja lettem figyelmes arra, hogy a monitorom idõnként váltogatja a fényerejét, hol sötétebben, hol világosabban mutatja a képet, mindezt villanásokban, egy-két másodperc alatt. Egy 17 colos AOC síkképernyõs CRT-rõl van szó, kicsit idõsebb 2 évnél. Kipróbáltam másik számítógéppel is, és a probléma ott is fennállt, így szerencsére nem a videókártyával van gond, persze így is elég bosszantó. Esetleg van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani, vagy szép lassan meg fog halni? Köszönöm a válaszokat elõre is!
Alex99 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Te otthon ezzel semmit nem tudsz csinálni. Ha nagyon zavaró, irány a szerviz.
ProFiler Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nem hinném, hogy már megérné szervizbe vinni. Ciao.
Stetson Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Szia! Nekem is volt már ilyen gondom a monitorommal,a monitor kábel cseréjével a gond megoldódott.
Alex99 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Akkor csak megéri szervizbe vinni? Ha csak a kábelt kéne cserélni, akkor mindenképp.
Recommended Posts