Strar 0 Share Posted February 17, 2008 Sziasztok! Nagyjából 1 hónapja lettem figyelmes arra, hogy a monitorom idõnként váltogatja a fényerejét, hol sötétebben, hol világosabban mutatja a képet, mindezt villanásokban, egy-két másodperc alatt. Egy 17 colos AOC síkképernyõs CRT-rõl van szó, kicsit idõsebb 2 évnél. Kipróbáltam másik számítógéppel is, és a probléma ott is fennállt, így szerencsére nem a videókártyával van gond, persze így is elég bosszantó. Esetleg van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani, vagy szép lassan meg fog halni? Köszönöm a válaszokat elõre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted February 17, 2008 Te otthon ezzel semmit nem tudsz csinálni. Ha nagyon zavaró, irány a szerviz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted February 20, 2008 Nem hinném, hogy már megérné szervizbe vinni. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stetson 0 Share Posted March 8, 2008 Szia! Nekem is volt már ilyen gondom a monitorommal,a monitor kábel cseréjével a gond megoldódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted March 8, 2008 Akkor csak megéri szervizbe vinni? Ha csak a kábelt kéne cserélni, akkor mindenképp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts