gorzati Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kedves PCWORLD! Kaptam egy tömörített HD filmet Matroska filterrel (.mkv). Zoom Player v5.02-es programmal gond nélkül le tudom játszani, de csak sztereóban szól és ki szeretném használni a házimozi rendszerem. Szükségem lenne egy olyan programra, ami viszi a Matroska filteres filmet és a 6 hangcsatornát is különbontja. Létezik ilyen? Nero 8 vagy PowerDVD 7 Blue-Ray plug-innal sem viszik!
kori Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Igen létezik, mégpedig az ingyenes GOMPlayer. Link
Lalolib Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 És elérhetõ hozzá magyarosítás is: http://zityi33.fw.hu/ oldalon.
gorzati Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Rendben! Köszönöm szépen a gyors választ! Azonnal kipróbálom!
gorzati Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Nos, az a helyzet, hogy a program nagyon jó, nagy tudással, viszi 5.1-el a HD-t is, viszont 1280x720px felbontásban 6 csatornával nekem akadozik a videó . Valószínû, hogy a gépem gyenge hozzá, de érdekes módon ZoomPlayerrel nem akad egy HD film sem! De az meg nem kezeli a 6 csatornás hangot... Tudnátok valami megoldást? Esetleg más filterrel lejátszani, vagy valamit variálni GOM Playerben, hogy mondjuk kicsit romlana a minõség, de HD felbontás legyen 6 csatornás hangal akadás nélkül?
gorzati Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Rájöttem a megoldásra! a Buffer méretét megnöveltem 128MB-ról 1GB-ra és minden szép és jó GOM Player>Preferences>Others>VOD> Type: Large file cache ; Size: 1024MB
Recommended Posts